RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Під Рівним поліція зловила серійного педофіла: фото нелюда

У Здолбунові Рівненської області поліцейські затримали чоловіка, який напав на 11-річну дівчинку і намагався вчинити з нею розпусні дії.

Про це повідомляє прес-центр ГУ Нацполіції області.

Зазначається, що інцидент стався близько 13:30 9 березня.

"На крик дитини з квартири, в коридор вибігла мама дівчинки, а зловмисник втік. Працівники кримінальної поліції Здолбунівського відділення поліції завдяки камерам відеоспостереження встановили особу зловмісника. Ним виявився раніше судимий за статеві злочини щодо неповнолітніх 32-річний місцевий житель", - сказано в повідомленні.

Зловмисника розшукали неподалік місця проживання і помістили в ізолятор тимчасового утримання в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Правоохоронці встановили, що в 2013 році обвинуваченого в трьох аналогічних злочинах засудили до п'яти років позбавлення волі. Тоді правоохоронці за результатами обшуку в його квартирі вилучили особистий комп'ютер, де виявили відео порнографічного змісту за участю дітей.

У 2016 році за зразкову поведінку і відповідно до "Законом Савченко" зловмисник вийшов на свободу.

Слідчі Здолбунівського відділення поліції повідомили йому про підозру за частиною 2 статті 156 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від п'яти до восьми років. З дівчинкою зараз працюють психологи та працівники ювенальної поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Миколаєві затримали "постачальника" хлопчиків педофілам.