RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Українські прикордонники потрапили в "голлівудську" історію зі стріляниною і гонитвою: фото

15 березня на Закарпатті біля українсько-румунського кордону прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох порушників, які чинили опір правоохоронцям.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, про порушників прикордонникам повідомили місцеві жителі.

"Щоб перевірити отримане повідомлення, прикордонники відразу вирушили до вказаного місця. Поблизу кордону група реагування правоохоронців зупинила для перевірки чотирьох невідомих осіб, які були без документів і всіляко намагалися чинити опір і не виконували законні розпорядження охоронців кордону. Затримати порушників прикордонникам вдалося лише після попереджувального пострілу вгору", - повідомили у відомстві.

Після того, як затриманих доставили в прикордонний підрозділ, водій цивільного позашляховика намагався перешкодити правоохоронцям.

"В результаті таких дій сталося зіткнення службового "УАЗу" з цим джипом, водій якого раніше вже затримувався прикордонниками", - додали прикордонники.

Затриманих притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму і злісну непокору законній вимозі військовослужбовців.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 4 березня двоє громадян Нідерландів намагалися провезти в Румунію більше 84 кілограмів героїну в брикетах в автомобілі Renault Sport GT.