RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У центрі Києва відбулися сутички евробляхеров з поліцією: опубліковано відео

У четвер, 16 травня вдень у Києві, біля будівлі Верховної Ради сталася бійка між учасниками акції власників автомобілів на єврономерах і співробітників правоохоронних органів, які забезпечували порядок на місці акції.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відзначається, що поліцейські оточили один з автомобілів з європейськими номерами і звернулись з вимогою до його водія відкрити капот.

Проведення акції і рух по вул.Грушевського таким чином були заблоковані. Цей факт обурив учасників мітингу, і вони вступили з поліцейськими в конфлікт, який перейшов в бійку. Одного з нападників правоохоронці затримали і відвели до позицій сил правопорядку під будівлею парламенту. Мітингувальників до нього не пустили.

Також поліцейські не зняли оточення з затриманого на дорозі авто, і в даний момент акція власників авто на єврономерах припинена.

Раніше мітингувальники оголосили про свої вимоги. Вони мають намір домагатися пролонгації права оформлення своїх автомобілів з оплатою всіх податків до 1 січня 2020 року.

Як повідомляв "Апостроф", з ранку 15 травня, сотні власників автомобілів на єврономерах пікетували урядовий квартал. З цієї причини, проїзд в центрі Києва був утруднений.