RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Львові неадекват влаштував пікантне "шоу" на людній вулиці: опубліковано відео

В четвер, 30 травня у центрі Львова на площі Ринок іноземець – громадянин Німеччини в стані алкогольного сп'яніння у присутності великої кількості людей роздягався догола та демонстрував статеві органи.

Про це повідомляє відділ комунікацій Національної поліції у Львівській області.

"Патрульні 2 батальйону отримали повідомлення, що на площі Ринок перебуває іноземець в стані алкогольного сп’яніння та зухвало порушує громадський порядок. Патрульні зв’язалися з працівниками центру безпеки міста, які виявили вказаного чоловіка на камерах спостереження. Згодом, інспектори знайшли його на площі Катедральній. Дані чоловіка встановили, ним виявився 30-річний громадянин Німеччини… Слідчим передали запис, з камери відеонагляду, на якому чітко видно, що даний чоловік, у присутності великої кількості людей, зокрема дітей, знімав штани та неодноразово оголював статеві органи", - пишуть в поліції.

Після затримання патрульними чоловіку декілька разів стало зле – спочатку в машині патрульної поліції, а потім – у відділку.

"Коли порушника посадили в службовий автомобіль поліції, йому стало погано і чоловік виблював своє "алкогольне турне Львовом" через вікно. Згодом це повторилося і у відділі поліції".

Поліцейські вирішують питання про відкриття проти іноземця кримінальної справи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві знову затримали п'яного водія служби таксі Uber, який заїхав на тротуар.