RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

В Італії жінка врятувалася від жахливої смерті за допомогою вина: подробиці НП

В Італії жінка застрягла в ліфті без телефону, але з ящиком вина, і провела в замкнутому просторі більше доби.

Про це повідомляє видання Corriere del Veneto.

Інцидент стався в п'ятницю, 28 червня, в центрі міста Падуї з 50-річною місцевою мешканкою. Вона просиділа в зламаному ліфті 27 годин.

Як стало відомо, жінка, яка живе одна, вирішила перенести в підвал коробку вина. Але ліфт, в якому вона спускалася, раптово зупинився між поверхами. У жінки не було з собою мобільного телефону. Крім того, старий ліфт не обладнали системою аварійного виклику диспетчера. Мешканка будинку намагалася покликати когось на допомогу, однак ніхто її не почув.

Відзначають, що через рекордну спеку вона могла померти, так як кабінка ліфта сильно нагрілася. Щоб врятуватися від задухи і зневоднення, ув'язнена почала пити вино.

Після більш ніж добового ув'язнення жінку врятувала її дочка. Дівчину стурбувало, що мати довго не брала телефон. Дочка приїхала в будинок мами, почула її крики і викликала пожежних. Жінку благополучно витягли з ліфта. Допомога лікарів їй не знадобилася.

Як нагадали у виданні, в Падуї це не перший випадок зі старими ліфтами. Рік тому подружня пара застрягла на 15 годин і не могла викликати допомогу, так як не було аварійної кнопки.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві на проспекті Перемоги на даху ліфта на сьомому поверсі будівництва нового ЖК виявили тіло чоловіка.