RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Маріуполем порушник зі стріляниною намагався прорватися через блокпост Нацгвардії

На блокпосту неподалік від Маріуполя, Донецької області, бійці Національної гвардії затримали п'яного, який намагався прорватися на автомобілі.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС.

Як зазначається, блокпост розташований на східній околиці Маріуполя. Для перевірки документів нацгвардійці зупинили автомобіль ВАЗ-21013. Під час спілкування з гвардійцями від водія було чути сильний запах алкоголю.

"Порушуючи вимоги військового наряду громадянин К. намагався уникнути відповідальності та спробував прорватися через блок пост на транспортному засобі. З метою припинення протиправних дій, старшим контрольного пункту було зроблено попередження голосом про застосування зброї та попереджувальний постріл вгору. Проте автомобіль продовжував рух в протилежному напрямку у бік населеного пункту Сопіно, збивши при цьому шлагбаум. Такі дії водія змусили військовослужбовців застосувати зброю для зупинки автомобіля, відкривши вогонь по колесах", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Порушника затримали і надали йому домедичну допомогу, оскільки той отримав травми. Пізніше його передали співробітникам Нацполіції Маріуполя.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в неділю, 25 серпня, в зоні бойових дій на Донбасі під час ворожих обстрілів були поранені четверо військових Збройних сил України (ЗСУ), один боєць під час евакуації в медустанову помер.