RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вигнаний Зеленським депутат влаштував під Києвом бійку з переселенцем: опублікованj відео

У Борисполі секретар місцевої міськради Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав в липні з наради, побився з переселенцем з Луганської області.

Відео з камер спостереження опублікували на сторінці спільноти "Бориспіль для всіх" в Facebook.

Бійка сталася на першому поверсі міської ради. На записі видно, як Годунок заходить з вулиці, підходить до групи людей, які стоять біля кабінету №101, рукою завдає одному з них удар по обличчю, через що зав'язалася бійка.

Пізніше стало відомо, що другим учасником бійки був Ігор Петровскіс, який після початку війни переселився з Донбасу до Борисполя.

Петровскіс опублікував в соцмережі відеозвернення з лікарні, в якому просить Зеленського, Авакова і СБУ взяти під особистий контроль конфлікт і залучити Годунка до кримінальної відповідальності. На його думку, секретар не має права так себе вести. Петровскіс заявив також, що буде звертатися до депутата Верховної Ради Сергія Буніна. На думку чоловіка, Годунок діяв за порадою голови міськради Анатолія Федорчука. За словами переселенця, Федорчук нібито бачив його побитим, але ніяк не відреагував.

Через годину після відеозвернення Петровскіса, Годунок пояснив причини конфлікту коментарем: "Сєпар має відповідати за образи мене, моєї мами і моєї країни, і мого міста. Отримавши по морді злегка, а прикидається, крапельницю собі поставив і спектакль грає".

Також Годунок виступив з цього приводу на бориспільському радіо. Він заявив, що Петровскіс нібито співпрацював з "Партією регіонів", є прихильником Путіна і екс-ватажка бойовиків ДНР Ігоря Гіркіна. За словами депутата, переселенця неодноразово "викидали" з сесії міськради учасники АТО.

Як повідомляв "Апостроф", депутат Годунок пригрозив подати до суду на Зеленського після того, як президент вигнав його з наради в міськраді. Пізніше депутат відступився, назвавши інцидент маленьким непорозумінням.