RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Машину розірвало навпіл: в мережі показали відео страшної аварії під Слов'янськом

Очевидцям вдалося зняти відео з місця страшної аварії в Донецькій області, в якій загинули три людини, в тому числі 6-річна дитина.

Відповідні кадри опубліковано на Twitter-сторінці "Ху****й Харків".

Як зазначається, трагедія сталася на трасі Харків-Ізюм. На запису можна побачити, що одну з машин розірвало на дві частини, при цьому одна половина автомобіля знаходиться на відстані в більш ніж десять метрів від іншого.

Увага - на відео присутні кадри із загиблими.

Раніше прес-служба поліції Донецької області повідомляла, що аварія сталася на виїзді в Харківську область на автодорозі Київ-Харків-Довжанський. За попередніми даними, водій автомобіля Hyundai не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Toyota. Загинув водій Hyundai і його пасажири - мати і 6-річна дочка.

Нагадаємо, в суботу, 21 вересня, та неділю, 22 вересня, в Україні відбулися дві страшні аварії з пасажирськими маршрутками і вантажівками - в Одеській і Житомирській областях. Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Українці масово гинуть в ДТП: що відомо про страшні аварії з маршрутками під Одесою і Житомиром, фото, відео .