RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Вбивство адвоката у справі Вороненкова: поліція повідомила нові деталі

Між мисливцями і єгерями, з якими був загиблий 10 листопада адвокат Святослав Пархоменко, виник конфлікт через територію.

Про це повідомляє ТСН.

Вбивство сталося через те, що мисливці нібито зайшли на територію приватного господарства. Єгері запідозрили їх у браконьєрстві, тому і виник конфлікт.

За версією правоохоронців, саме Пархоменко, який орендував землю під мисливські угіддя і був з єгерями, першим відкрив вогонь з незареєстрованої зброї. Самого адвоката застрелив потім поранений мисливець, який відповів пострілом на постріл. Пархоменко помер на місці. Зараз інший потерпілий в реанімації, у відділенні інтенсивної терапії, в стабільно важкому стані.

Тим часом, в громадській організації "Радомишльські мисливці", яку очолював Пархоменко, заявляють, що мисливці нібито зайшли на територію приватного мисливського угіддя. А, оскільки ця територія їх, за полювання там треба платити від 2 до 15 000 гривень.

У поліції підтримують таку версію, так як для полювання на цій території мисливці повинні були зареєструватися і отримати ліцензію. Цих дозволів у мисливців не було, тому і вийшов конфлікт. У зв'язку з такою ситуацією вбивство Пархоменко з його адвокатською діяльністю не пов'язують.

"Пояснювали емоційністю людей. І ті, й інші особи були досить емоційні. Деякі з них були в стані алкогольного сп'яніння", - зазначив керівник Коростишівського райвідділу поліції Дмитро Геращенко.

Тим часом, один з мисливців, який був недалеко від місця конфлікту, запевняє, що самої сварки не бачив, а чув тільки один постріл з рушниці. Він переконує, що полювали вони в Коростишівському районі, а на територію приватного мисливського господарства в Радомишльському не заходили.

"Я знаю, де я був, я можу слідчим показати. То наша територія, я її дуже добре знаю", - підкреслив мисливець Борис.

Як повідомляв "Апостроф", адвокат Святослав Пархоменко, який був убитий 10 листопада в Житомирській області, міг мати доступ до важливої інформації про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.