RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Резонансна загибель підлітка в Прилуках: оприлюднено дані експертизи

Судово-медична експертиза показала, що 14-річний Денис Чаленко з Прилук загинув в результаті відкритої черепно-мозкової травми і пошкодження головного мозку.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на слова начальника Головного слідчого управління Національної поліції Максима Цуцкірідзе.

У підлітка виявили переломи кісток обличчя та черепа, пошкодження головного мозку. Експертиза спростувала версію, що підлітка збив потяг.

"Що ключове: на тілі загиблого немає пошкоджень, які завдали руками або ногами, або травм від ударів сторонніми предметами. Також немає пошкоджень, які могли б виникнути при вертикальному затисненні потягом. Тому версія, що підлітка збив поїзд, повністю спростовано", - розповів поліцейський.

Одна з судових експертиз спростовує інформацію, що під нігтями Дениса було знайдено епітелій і ДНК іншої особи. При розтині печінки і нирок загиблого виявили 0,74 проміле алкоголю, а в крові померлого - кофеїн.

За словами Цуцкірідзе, протягом слідства фахівці провели сім відтворень на місці виявлення тіла загиблого, а також допитали майже 460 чоловік. Крім того, заплановано ще кілька експертиз, зокрема судово-медична, медико-криміналістична і медико-психолого-психіатрична. Також експерти повинні перевірити домашній комп'ютер загиблого.

Як повідомляв "Апостроф", в Прилуках Чернігівської області сталася чергова загадкова смерть школяра. Підліток 2002 року народження вчинив самогубство.