RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Тіло жертви втопили: в Польщі українців засудили за вбивство до величезного терміну

У Польщі засудили двох українців за вбивство 26-річної дівчини, яка попросила повернути їй позичені гроші. Чоловіки задушили її й утопили тіло в річці.

Про це повідомляє kurierlubelski.pl.

Окружний суд Замостя засудив кожного до 25 років в'язниці. Вирок ще не вступив в законну силу і швидше за все буде оскаржений: прокуратура буде вимагати довічного терміну, а адвокати - зменшення терміну. Третій співучасник втік з Польщі та розшукати його поки не змогли.

Вбивство сталося 10 червня 2017 року. Троє чоловіків вбили свою знайому, з якою відпочивали на природі недалеко від польського міста Грубешів.

У матеріалах справи йдеться, що дівчина після випитого алкоголю почала вимагати повернути їй велику суму боргу. Нагадування розлютило боржників і дівчину вирішили вбити. Її відвели в сторону від інших учасників пікніка, щоб "поговорити", затягли до підвалу і почали душити. Коли дівчина втратила свідомість, її загорнули в покривало і на автомобілі вивезли до ставка. До дівчини прив'язали 15-кілограмовий камінь і кинули в воду, а потім всі троє повернулися до компанії і повідомили іншим, що їх знайому депортували і в Польщу вона більше не повернеться.

Тіло дівчини знайшли через тиждень після вбивства, коли воно спливло на поверхню. Двоє підозрюваних були затримані через кілька годин на пункті пропуску на українському кордоні.

Нагадаємо, в минулому році в місті Лодзь жорстоко вбили 24-річного українського заробітчанина .

Як повідомляв "Апостроф", 23 січня в Дніпрі чоловік через ревнощі вдарив жінку ножем у шию, від чого та померла .