RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На місце викликали "копів": в Дніпрі влаштували ажіотаж через незвичайного сніговика, фото

У мережі показали барвисте фото незвичайного сніговика - невідомі зліпили за ніч поліцейський автомобіль, який легко сплутати зі справжнім.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Вранці, 12 лютого, в поліцію зателефонувала дівчина і розповіла, що побачила кинутий службовий автомобіль. Мовляв, він стоїть у дворах на вулиці Холодильній, повністю покритий снігом. До подібного роду повідомленнями в правоохоронних органах ставляться серйозно, тому на місце відразу ж направили екіпаж.

Фото: Інформатор

Зрозуміло, нічого, крім сніговика у вигляді поліцейської машини, патрульні не знайшли. Заявниця ж містичним чином зникла (що не дивно). Все, що залишалося інспекторам, - повідомити про помилковий виклик командирам і продовжити патрулювання.

Фото: Інформатор

Зліплену машину легко сплутати зі справжньою, габаритами вона не поступається реальному авто, так її ще й розфарбували балончиками, щоб максимально наблизитися до "оригіналу". Можливо, у дівчини були благі наміри і вона дійсно розглянула поліцейський автомобіль, але факт залишається фактом.

Фото: Інформатор

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Кабінет міністрів вніс у Верховну Раду законопроект про збільшення штрафів за хибні виклики поліції, швидкої або рятувальників. У разі, якщо парламент його прийме, сума штрафу зросте в рази. Якщо зараз він становить від 51 до 119 гривень, то після підписання законопроекту порушник змушений буде заплатити від 3400 до 10200, залежно від ситуації.