RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

​На Дніпрі сталася серйозна НП з човном, повним людьми: фото з місця

У суботу, 25 квітня, на річці Дніпро, в районі Кременчуцького водосховища, поблизу села Липове перекинувся човен, в якому знаходилися чотири людини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Інформація на лінію правоохоронців Глобинського відділу поліції надійшла о 22:30. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, водні поліцейські, правоохоронці Глобинського і Кременчуцького відділів поліції і рятувальники.

Як стало відомо, один з чоловіків з човна дістався до берега самостійно. У той же час місце знаходження трьох інших чоловіків невідоме.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 291 (Порушення діючих на транспорті правил) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", 24 березня минулого року в Полтавській області сталася надзвичайна подія на воді з компанією молодих людей: човен, на якому вони плавали, перекинувся.

Пізніше стало відомо, що у одного із загиблих в аварії з переворотом моторного човна на Дніпрі в Кременчуці, Полтавської області, залишилася велика сім'я і дівчина.