RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Під Дніпром банда на BMW підірвала банкомат з 1 млн грн: відео затримання

Під Дніпром банда злочинців підірвала банкомат і вкрала з нього гроші, а потім зникла з місця.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області в Facebook.

До правоохоронних органів від колег з іншої області надійшла інформація про намір злочинців зробити підрив банкомата в Новомосковському районі. Тому вони оперативно прибули на місце і затримали групу злодіїв одразу після події.

Злочинці намагалися втікти на машині, але поліцейські заблокували її і зупинили зловмисників за допомогою зброї. Однак ті протаранили авто правоохоронців і чинили опір.

Поліція оглянула машину банди Opel Omega. Там вони знайшли викрадені касети з банкомату із сумою близько 1 млн грн. Також у них була зброя та інші речові докази скоєного злочину.

Як виявилося, до злочину причетні четверо людей. Троє з них мешканці міста Суми, а один житель Кам'янського району. Чоловікам від 34 до 49 років. З'ясувалося, що вони приїхали в область на двох авто. BMW вони залишили в селищі поблизу місця злочину, коли підірвали банкомат, а на другому намагалися втекти.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Слідство триває. Також затриманих перевіряють на причетність до інших злочинів.

Як повідомляв "Апостроф", кіберполіція викрила злочинців, які вкрали в банку понад 1,5 млн гривень.