RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Кримінальна сходка під час локдауна: затримано 11 "авторитетів", фото

У Миколаївській області поліцейські не допустили проведення "кримінальної сходки" під час локдауна в Україні, який триває з 8 січня по 24 янвря.

Про це повідомляє прес-служба МВС в Telegram-каналі.

11 осіб в Первомайську приїхали на зустріч в кафе з метою вирішення питання розподілу сфер впливу в кримінальному середовищі. Однак поліцейські затримали всіх людей і доставили їх у відділення.

У зловмисників вилучили зброю в зарядженому стані, боєприпаси, ножі. Автомобілі, на яких прибули в місто "кримінальні авторитети", помістили на штрафмайданчик.

На власника закладу громадського харчування, який допустив збори людей в приміщенні під час локдауна, склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину). За це йому загрожує штраф 2-10 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Почато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в місто Городище Черкаської області з'їхалися представники криміналітету з різних міст країни. В одному із закладів міста вони святкували звільнення "колеги" з місць позбавлення волі. Їх "сходку" зірвали поліцейські.