RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

У поліції назвали ймовірну причину пожежі в коронавірусній лікарні в Чернівцях

Поліцейські встановили, що загоряння у чернівецькій лікарні у суботу, 27 лютого, ймовірно сталося внаслідок недотримання пожежної безпеки одним із пацієнтів.

Про це пише прес-служба Нацполіції України.

В рамках кримінального провадження за фактом вибуху та пожежі у коронавірусній лікарні у Чернівцях проводяться першочергові слідчі дії для встановлення обставин трагедії.

Силовик встановили, що загоряння у коронавірусному боксі ймовірно сталося внаслідок недотримання пожежної безпеки одним із пацієнтів. У прес-службі нагадали, що в результаті НП загинув 76-річний буковинець, а за фактом вибуху до ЄРДР внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) ККУ.

Також призначено низку експертиз для встановлення обставин виникнення пожежі, яка призвела до смерті одного з пацієнтів. До розслідування залучені експерти криміналістичної лабораторії ГУНП в Чернівецькій області, спеціалісти служби Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України та Управління ДСНС на Буковині.

Раніше ми розповідали, що коронавірусний пацієнт у чернівецькій лікарні після вибуху загинув не від опіків.