RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Українські прикордонники влаштували знущання над дикою твариною: мережі шокувало відео

У мережі з'явилося відео, як співробітники Луцького прикордонного загону зі зброєю знущалися над дикою козулею - вони притиснули тварину до землі ногами, приставляючи до голови зброю.

Відео опублікували на сторінці зоозахисної спільноти Kovel Animals в Facebook.

"Наближаємося" до Європи, або ж розваги прикордонників ... Ось таке шокуюче відео надійшло в нашу спільноту. Якщо вам відомі особи "відважних прикордонників", або маєте будь-яку іншу важливу інформацію щодо даного випадку, просимо повідомити", - йдеться в підписі до відео.

На кадрах видно, що один з прикордонників став тварині на тулуб, інший - на шию. Вони приставляли тварині до голови зброю і кричали: "Лежати, на ** й, лежати, стріляти будемо!".

При цьому косуля відчайдушно кричить від страху, не маючи можливості чинити опір.

Відео можна переглянути за посиланням.

Користувачі висловлюють своє обурення побаченим.

"Нелюди. А якщо діти це бачили? Як їх покарали? Це таким чином захищати кордони? Не знаю, як прийти в себе від побаченого", "На схід, і там нехай показують свій героїзм", "Я не можу на це дивитися. Я плачу. Як таке можна знімати? " "Що може бути гірше? Отримує задоволення від чужих страждань. І не від голоду або потреби, а від власної ущербності", - пишуть коментатори.

Ситуацію прокоментувала представник Луцького прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Вона написала, що Державна прикордонна служба категорично засуджує поведінку, яку знято на відео і додала, що ще більш прикро від того, що над твариною знущаються ті, хто покликаний захищати і допомагати.

"Завдяки оприлюдненню цієї ганебної ситуації швидко вдалося встановити осіб, які фігурують на відео. Це двоє військовослужбовців строкової служби одного з підрозділів Луцького прикордонного загону. За їх словами, ситуація мала місце восени минулого року", - розповіла Вершиніна.

Вона додала, що зараз за даним фактом проводиться службове розслідування, результати якого будуть направлені до відповідних правоохоронних органів для прийняття правового рішення і притягнення військовослужбовців до відповідальності.

Як повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі Дніпропетровської області вибухнув скандал після того, як директор гімназії №91 наказала замурувати підвали приміщення навчального закладу, де перебувала кішка з кошенятами.