RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Бельгії сталася трагедія з молодою співачкою з України

Увечері 2 листопада в Брюсселі (Бельгія) на зупинці трамвай №82 на смерть збив 28-річну українку Еллу Петниченко, яка вчилася на оперну співачку і виступала на сцені.

Про це повідомляє "Обозреватель".

На місці трагедії працювала поліція та служби екстреної допомоги. Водій трамвая був настільки шокований подією, що його довелося госпіталізувати. Розслідування причин трагедії веде поліція Брюсселя, доки вони залишаються невідомими.

Дівчина навчалася у місті Льєж у Королівському вищому інституті музики. Туди вона приїхала три роки тому після закінчення Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського.

"Такі студенти, як Елла, зустрічаються дуже рідко. Вона була дуже освіченою дівчинкою, дуже талановитою і дуже цілеспрямованою. Вона дуже добре знала англійську мову. Під час навчання паралельно підробляла викладачем англійської. Але це ніколи не заважало її навчанню, вона завжди приходила вчасно на заняття ”, – розповіла доцент кафедри сольних співів університету Світлана Клебанова.

Педагог додала, що Елла - одна з небагатьох її учнів, які дали сольний концерт ще під час навчання. За словами всіх, хто знав дівчину, вона мала всі дані для того, щоб зробити успішну сольну кар'єру за кордоном – зовнішність, талант, цілеспрямованість.

Як повідомляв "Апостроф", актор Алек Болдуін під час зйомок фільму випадково застрелив українського оператора Галину Хатчинс.