RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Напад на журналістів Дніпрі: троє людей отримали підозри

Слідство з'ясувало, що до нападу на журналіста "Української правди" Михайла Ткача в Дніпрі причетні троє чоловіків. Їм уже оголосили про підозру.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

Двом із них також повідомили про підозру у пограбуванні водія, який був у складі знімальної групи.

Нагадаємо, що інцидент трапився 13 лютого на території аеропорту міста Дніпро. Між групою осіб та журналістами "Української правди" виник конфлікт. Внаслідок нападу слідчі відкрили 2 кримінальні провадження: за перешкоджання професійній діяльності журналістів, а також за загрози чи насильство щодо журналістів.

У ході попередніх слідчих дій правоохоронці відкрили ще одне кримінальне провадження за фактом пограбування водія зі знімальної групи.

Поліція вже впізнала підозрюваних та опитала свідків поліцейських, які були на місці події. До матеріалів слідства додали записи з нагрудних відеокамер поліцейських та відеоролики з Інтернет-ресурсів, які висвітлили цю подію.

Журналісти з'ясували, що на знімальну групу УП напали охоронці відомого у місті бізнесмена Олександра Петровського (на прізвисько Нарік).

Раніше ми також повідомляли про те, що Управління державної охорони України звільнили співробітників, які не збили дрон журналістів-розслідувачів над держрезиденцією "Синьогора" у селі Гута Івано-Франківської області.