RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Журналісти вирахували окупанта та його дружину, яка готова була катувати українських дітей: фото

Дружина одного з російських окупантів, яка була готова катувати українських дітей, сама має дитину та деякий час працювала у Смоленській дитячій лікарні.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

У перехопленій СБУ розмові жінка скаржилася чоловіку на українських дітей, які опинилися в Росії, і які відмовилися святкувати 9 травня, пояснивши, що це "не їхнє свято". Жінка в деталях описувала чоловіку, як би вона їх за це карала. Зокрема, "резала б им п***ки" та "вирезала звезды на спинах".

Розмова окупанта з дружиною відбулася 29 квітня, а була опублікована 11 травня, чим викликала великий резонанс.

Журналістам за допомогою СБУ вдалося з'ясувати, що голос жінки, яка з радістю би колола наркотики українським дітям і відрізала б вуха та пальці, належить громадянці РФ Юлії Копитовій. Жінці, у дівоцтві Циганковій, 30 років, вона з селища Пржевальскоє Смоленської області Росії. Своє особисте життя у соцмережах не афішує, проте це активно роблять її батьки.

Відповідно до даних джерел російської системи юстиції, принаймні у 2019 році Юлія Копитова працювала в дитячій клінічній лікарні Смоленської області.

Жінка була двічі одружена, наразі перебуває у другому шлюбі за Володимиром Копитовим – тим самим, із яким велася розмова, перехоплена СБУ. Йому 31 рік, він з міста Ярцево Смоленської області.

За його номером телефону можна знайти декілька майже порожніх профілів у соцмережах. Один з них – майже без інформації, проте у ньому Володимир сам себе характеризує так: "настоящий псих, но не аморал". Завдяки спеціалізованим сервісам, журналістам вдалось віднайти дві фотографії, які він колись на цій сторінці публікував, але потім видалив. Наразі фото в його соцмережах немає, публічним він залишив тільки статус про те, що "глубоко женат".

Журналісти намагалися зв'язатися із сім'єю Копитових телефоном. Юлія говорити не захотіла. Володимир Копитов поговорив з журналістами, але заперечив, що на записах голос його та дружини. Відмовилась говорити по суті і його матір. Вона сказала, що не може спілкуватись з сином, тому що з ним нібито немає зв'язку, а якщо на записі голос її невістки, то порадила "з нею і розбиратись".

Раніше ми писали, що журналісти вирахували російського окупанта та його дружину-"порадницю", яка дозволила чоловіку "гвалтувати українських баб", тільки нічого їй не казати.