RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Росія вночі та вранці вдарила по Харківщині та Слов'янську: що відомо

Російські окупанти продовжують терористичні обстріли України. Так, уночі було обстріляно ряд міст на Харківщині області та Слов'янськ на Донеччині, загинула одна людина, є поранені.

Про це повідомляє низка Telegram-каналів.

Читайте також: У санкціях є лазівки: як Росія використовує західні технології для створення крилатих ракет

Голова Харківської ОВА Олег Синегубов повідомив, що минулої ночі близько опівночі ворог обстріляв с. Вільхівка Куп'янського району, пошкоджено будинок, що не експлуатувався, сталася пожежа.

"Сьогодні близько 05:00 ранку ворог обстріляв смт Борова Ізюмського району, зазнав поранення та був госпіталізований цивільний чоловік 48 років. Протягом минулої доби ворог зі ствольної та реактивної артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілював населені пункти Богодухівського, Ізюмського, Чугуївського та Куп'янського районів області", - йдеться у повідомленні.

За його словами, внаслідок обстрілу с. Осинове Куп'янського району сталася пожежа на полігоні твердих побутових відходів. У м. Куп'янськ обстрілом пошкоджено приватне домоволодіння, сталася пожежа. Внаслідок обстрілів з РСЗВ м. Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше 2 приватні будинки, господарські будівлі, чотири гаражі та автомобіль, сталися пожежі.

"Внаслідок удару керованою авіабомбою по с. Шийківка Ізюмського району пошкоджено лінії електропередач та газову трубу. Внаслідок удару імовірно касетними боєприпасами з РСЗВ "Ураган" по с. Загризлове Ізюмського району пошкоджено будинок. Триває розмінування. Піротехніки ДСНС за добу обстежили понад 8 га території та знешкодили 59 вибухонебезпечних предметів”, - розповів Синегубов.

Також начальник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях повідомив, що в результаті обстрілу Слов'янська загинула одна людина.

"Минулої ночі ворог знову завдав удару по нашій громаді. Чотири вибухи пролунали у місті близько півночі. "Прильоти" у сільськогосподарські підприємства у селищі Мирному. Загинула одна людина, охоронець підприємства", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що момент влучання російської ракети у Кривому Розі потрапив на відео.

Вас також може зацікавити:

Путіну угода не потрібна: чому росіяни б'ють по зернових терміналах

Між світлом і темрявою: що чекає на Україну майбутньої зими

Блекауту не уникнути: українців попередили про 10-годинні відключення світла