RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Знайшов смерть на чужині: під Запоріжжям розбився в ДТП російський чиновник

На окупованій частині Запорізької області у ДТП загинув російський чиновник, від зіткнення з іншим авто він помер на місці.

Про це повідомляє Телеграм-канал ASTRA.

Увечері 23 березня в окупованому селі Нововасильівка Запорізької області відбулася аварія, внаслідок якої загинув Микола Хван, радник голови Тиви.

Читайте також: На Львівщині автобус потрапив у ДТП – багато постраждалих: фото

Хван, керуючи автомобілем "Кіа Спортаж", виїхав на зустрічну смугу, врізався у вантажівку "Урал" і помер на місці події. За кермом вантажівки знаходився військовослужбовець в/ч 65384, який не постраждав.

До призначення радником глави Тиви Микола Хван був депутатом Законодавчих Зборів Новосибірської області. З 2009 до 2010 року він очолював управління замовника з будівництва підземних транспортних споруд Новосибірська. У його минулому фігурувала кримінальна справа про розтрату бюджетних коштів, за якою його засудили до двох років позбавлення волі умовно. Кримінальне минуле не завадило Хвану обійняти високу посаду в уряді Тиви.

Раніше ми повідомляли про те, що у Львівській області водій напідпитку спричинив аварію з "катафалком", який транспортував загиблих військових.

  • Вас також може зацікавити:

Не війна і не куля: у ДТП загинув захисник України, що був у полоні

На трасі Стрий-Ізварине сталась потрійна ДТП, є загиблі: фото

Без батьків залишилось 23 дитини: всі подробиці моторошної ДТП на Рівненщині