RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Гороскоп на 15 июля: Львы столкнуться с недоброжелателями, а Рыбы будут обидчивыми

Зараз потрібно зосередитися на важливих справах і не дозволяти собі відволікатися. Хочете знати, що вас чекає 15 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекають перешкоди, кому потрібно підбирати слова, а хто буде занадто самостійним.

Овен

Овнам не вдасться довести до кінця розпочату справу. Перешкоди будуть з'являтися з усіх боків. Не зациклюйтеся на якійсь одній ідеї, відпустіть ситуацію. Якщо можете якось вплинути на події, дійте. Якщо ж ні, просто не думайте про це.

Телець

Ваша прямолінійність зараз буде працювати вам на руку. Не варто підбирати слова і намагатися згладжувати кути. Говоріть прямо, що і як думаєте, не бійтеся відкрито висловлювати свою точку зору. Але і не забувайте про манери і рамки пристойності.

Близнюки

Представники цього знака будуть занадто самостійними. В якихось справах вам дійсно простіше розбиратися самим, але не варто відкидати всю допомогу, яку вам пропонують. Пам'ятайте, що команда завжди сильніше, ніж одна людина.

Рак

День буде спокійним і розміреним. Для успіху вам доведеться попрацювати, але не потрібно буде занадто перепрацьовувати. Це гарний час для планування відпустки і поїздок. Якщо ви можете собі дозволити взяти додатковий вихідний, зробіть це.

Лев

Вам доведеться вступити в конфлікт з недоброзичливцями. Але в іншому день буде цілком вдалим. При сварках пам'ятайте, що уподібнюватися негарній поведінці опонента - завжди погана ідея. Будьте мудрішими і спокійнішими, тримайте себе в руках.

Діва

Вірогідні не найприємніші відкриття, як вдома, так і на роботі. Ви можете дізнатися, що оточуючі щось від вас приховують. Це буде вкрай неприємно, але пам'ятайте, що у всіх своя правда. І кожен вчинок має причину.

Терези

Негативні вібрації будуть особливо сильно впливати на Терезів. Пам'ятайте, що ваше самовладання тільки в ваших руках. Не дозволяйте нікому псувати ваші нерви. Якщо конфлікт неминучий, міцно тримайте удар і не поступайтеся.

Скорпіон

Вас можуть багато критикувати, це може похитнути вашу впевненість. Нові починання виявляться під питанням, але вам не варто сходити з обраного шляху. Пізніше ваші старання принесуть вам приємні плоди, яким недоброзичливці сильно позаздрять.

Стрілець

Ви думаєте, що поки не готові до ухвалення серйозних рішень, однак, відкладати вже нікуди. Візьміть себе в руки і зробіть те, що потрібно. Тільки потурбуйтеся про те, щоб все пройшло гладко. Ви ж не хочете нікого образити.

Козеріг

Вдалий і приємний день для Козерогів. Ви будете йти своїм шляхом і це буде напрочуд даватися вам легко. Цікаві проекти будуть сипатися з усіх боків, вам залишиться тільки вибрати ті, які вас зачеплять більше інших.

Водолій

Будьте спокійні, реагуйте на все раціонально. Ви можете бути занадто запальні, тому не варто вплутуватися в суперечки. Опоненти не задавлять вас аргументами, але через нестабільний емоційний фон ви можете швидко програти.

Риби

Риби в цей час будуть дуже ранимі й уразливі. Вас може вивести з себе буквально будь-яке слово, тому постарайтеся уникати тісного контакту з людьми. Навіть з близькими ви можете вести себе агресивно, пам'ятайте про це.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.