RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 19 липня: раптова удача у Тельців і авантюри у Козерогів

Зараз важливо стежити за своїм самопочуттям. Хочете знати, що вас чекає 19 липня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться попрацювати, кого чекає прибуток, а хто повинен піти до лікаря.

Овен

Представникам цього знака доведеться серйозно попрацювати, щоб домогтися хоч якогось успіху в цей день. Якщо дозволите собі лінуватися, все піде зовсім не по вашим планом, і ви пізніше будете дуже про це шкодувати. Зберіться.

Телець

Тельців чекає раптова удача в справах. Ідея, яку ви давно закинули, може принести вам несподіваний прибуток. Продумайте всі деталі і дійте. І не забувайте про тих, хто трудиться разом з вами. Команда завжди сильніші за одного лідера.

Близнюки

Представникам цього знака потрібно звернути увагу на своє самопочуття. Якщо помітите, що щось не так, відразу ж звертайтеся до фахівців. Зараз не можна забувати про своє здоров'я, інакше пізніше воно нагадає вам про себе в малоприємною манері.

Рак

Навколишні можуть почати сумніватися в ваших перевагах і заслуги. Швидше за все, вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб переконати всіх і показати, що ви «не жираф". У другій половині дня варто розслабитися, це допоможе взяти себе в руки.

Лев

Чим сміливіше ви будете діяти, тим крутіше буде ваш результат. Не бійтеся невдач, рвіться вперед, беріться за нові завдання. Нехай навіть зараз вам здається, що ви не готові до чогось, але насправді ваше майбутнє в ваших руках.

Діва

Ви можете залишитися наодинці зі своїми проблемами. Союзники будуть зайняті власними справами і просто фізично не зможуть вам допомогти. Тому наберіться сил і покажіть, на що ви здатні. День буде неприємним, але корисним. Як ліки.

Терези

Ви будете досягати успіху практично у всьому, за що б не бралися. Використовуйте цей час, щоб розібратися зі справами, які для вас важливі. Позитивні вібрації будуть підтримувати вас у тонусі до самого вечора, дійте сміливіше.

Скорпіон

Зараз ви можете випадково видати чужий секрет. І навіть проговоритися про своє власне. Будьте обережні в діалогах і не поспішайте ділитися інформацією. Однак, якщо вам хочеться комусь відкритися, варто зробити це. Тільки дійте вдумливо.

Стрілець

Не поспішайте і не хапайтеся за все справи відразу. Вам потрібна дисципліна, а не суєта. Постарайтеся спокійно обдумати всі плани, скласти графік. Визначтеся, якими справами потрібно зайнятися в першу чергу. Це впорядкує ваш розум.

Козеріг

Ви можете легко піддатися негативному впливу з боку. Зараз Козероги будуть дуже схильні до навіювань, тому вас запросто зможуть заманити в авантюри і скандали. Не ведіться, ви адже сильніше і мудріше, ніж думають багато ваші знайомі.

Водолій

Ви зможете відкрити в собі нові здібності, про які раніше і не підозрювали. Навіть справи, яких ви боїтеся, будуть даватися вам з легкістю. Плани знову доведеться коригувати, але це не дуже вас засмутить, адже попереду пригоди!

Риби

Несподівані новини можуть змусити вас відмовитися від запланованих справ. Зберігайте спокій і міркуйте раціонально. Справи, які не вийде закінчити зараз, нікуди від вас не втечуть. Вірогідне отримання пропозиції про цікаве співробітництво.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.