RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Гороскоп на 14 серпня: Скорпіонам доведеться згладжувати кути, а Водоліям потрібно діяти обережно

У цей період важливо прислухатися до свого внутрішнього голосу. Хочете знати, що вас чекає 14 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому доведеться відмовитися від планів, а кого чекає неприємний, але цінний досвід.

Овен

Представникам цього знака, ймовірно, доведеться поступитися і відмовитися від якихось своїх задумів. Це буде трохи неприємно, але краще зараз не ставати в позу. Так ви збережете власні нерви і зможете домогтися більшого.

Телець

Тельці можуть виявитися не готові до прийдешнього обсягу роботи. Вам доведеться неабияк попрацювати. Але результат однозначно буде вартий витрачених зусиль. Ви отримаєте не тільки цінний досвід, а й несподіваний прибуток.

Близнюки

Ваш самоконтроль допоможе вам не розлютитись, коли навколишні категорично не будуть підтримувати вашу точку зору. Але не потрібно записувати всі заслуги тільки на свій рахунок. Ваша впертість може іноді бути неприємною, пам'ятайте про це.

Рак

Ракам не варто братися за серйозні починання. Нові завдання зараз будуть даватися з великими труднощами і, швидше за все, завершуватися провалом. Краще рухайтеся до змін поступово і обмірковуйте кожен свій крок на шляху.

Лев

Вас чекають приємні новини, особливо вони стосуватимуться вашої професійної сфери. Начальство зараз буде до вас розташоване, постарайтеся використовувати це, щоб досягти бажаних результатів. Вдома варто бути уважнішими до близьких.

Діва

День буде плавним і розміреним, вам навіть може бути трохи нудно. Якщо знайдете час на релакс і медитацію, зможете накопичити сили для нових звершень. Не лякайтеся, якщо помітите в собі якісь зміни. Вони на краще.

Терези

Гарний час для нових завдань. Зараз вам буде досить легко розширити сферу діяльності, або навіть зовсім змінити спеціальність. Постарайтеся направити свою енергію в цікаві проекти. Також варто налаштуватися на позитив.

Скорпіон

День не буде легким, як би сильно вам того не хотілося. Будьте готові вирішувати непрості завдання і згладжувати кути. Зараз вам не можна нервувати через дрібниці, тому частіше звертайте увагу на щось гарне і поменше зліться.

Стрілець

Вас можуть багато критикувати, це може похитнути вашу впевненість. Нові починання опиняться під питанням, але вам не варто сходити з обраного шляху. Пізніше ваші старання принесуть вам приємні плоди, яким недоброзичливці сильно позаздрять.

Козеріг

День буде спокійним, тому ви можете сміливо планувати справи, які не потребують особливих фізичних і емоційних витрат. Займіться будинком, приділіть увагу собі, відпочиньте. Так ви зможете отримати ще більше приємних емоцій.

Водолій

День складеться вдало, якщо ви будете уважно слухати і аналізувати ситуацію. Грамотна тактика - зараз ваш кращий товариш. Дійте обережно і вдумливо, не поспішайте і не піддавайтеся раптовим імпульсам.

Риби

Хороший день для вирішення матеріальних питань і покупок. Сміливо вирушайте на шопінг, можете також спробувати отримати надбавку до зарплати. Та не нервуйте через дрібниці і побільше рухайтеся. Також варто приділити час зовнішності.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.