RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гороскоп на 15 серпня: Стрільці обійдуть конкурентів, а Риб буде обманювати інтуїція

Зараз не варто бути занадто наполегливими, особливо в особистому житті. Хочете знати, що вас чекає 15 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає біла смуга в житті, а хто буде боротися з перешкодами.

Овен

Вам нарешті по-справжньому посміхається удача. Посміхніться їй у відповідь, налаштуйтеся на максимально позитивну хвилю, і тоді зможете згорнути всі гори на своєму шляху. Біла смуга тільки починається, тому просто насолоджуйтеся.

Телець

Ваша прямолінійність зараз буде працювати вам на руку. Не варто підбирати слова і намагатися згладжувати кути. Говоріть прямо, що і як думаєте, не бійтеся відкрито висловлювати свою точку зору. Але і не забувайте про манери і рамки пристойності.

Близнюки

Не проявляйте зайву завзятість, це може спровокувати конфлікти як на роботі, так і вдома. Вам зараз здається, що навколо одні дурні, але насправді проблема криється в вас самих. Покопайтеся в собі і знайдете ключ до її вирішення.

Рак

Ракам не вдасться довести до кінця розпочату справу. Перешкоди будуть з'являтися з усіх боків. Не зациклюйтеся на якійсь одній ідеї, відпустіть ситуацію. Якщо можете якось вплинути на події, дійте. Якщо ж ні, просто переключіться.

Лев

Мета буде вислизати від вас, але вам не можна здаватися. Це перевірка вашої завзятості, яку можна пройти, тільки докладаючи ще більше зусиль. Пам'ятайте, що дорогу осилить той, хто йде. Не дозволяйте нічому і нікому вами керувати.

Діва

День буде спокійним і розміреним. Для успіху вам доведеться попрацювати, але не потрібно буде занадто перепрацьовувати. Це гарний час для планування відпустки і поїздок. Якщо ви можете собі дозволити взяти додатковий вихідний, зробіть це.

Терези

Не відмовляйтеся від раніше запланованих справ, навіть якщо все буде йти не так, як ви думали спочатку. Обігравайте ситуацію, включайте фантазію і придумуйте нові способи досягнення бажаного. Навіть якщо це здається складним.

Скорпіон

Вам доведеться вступити в конфлікт з недоброзичливцями. Але в іншому день буде цілком вдалим. При сварках пам'ятайте, що уподібнюватися негарній поведінці опонента - завжди погана ідея. Будьте мудріше і спокійніше, тримайте себе в руках.

Стрілець

Ви зможете легко обійти конкурентів, якщо будете досить наполегливо працювати. Не дозволяйте собі відмовлятися від якихось справ тільки через звичайну лінь. Зараз вам потрібно проявити характер і завзятість, тоді майбутнє вам посміхнеться.

Козеріг

Негативні вібрації будуть особливо сильно впливати на Козерогів. Пам'ятайте, що ваше самовладання тільки в ваших руках. Не дозволяйте нікому псувати ваші нерви. Якщо конфлікт неминучий, міцно тримайте удар і не поступайтеся.

Водолій

Добре б завершити старі проекти. Якщо відчуваєте в собі достатньо сил, постарайтеся закінчити якомога більше раніше запланованих справ. Це морально вас розвантажить і допоможе відкритися для нових вражень і ідей.

Риби

Інтуїція зараз не буде давати вам вірних підказок. Ви будете дуже залежні від настрою оточуючих, це може збивати вас з пантелику. Не піддавайтеся емоціям, постарайтеся діяти спокійно і концентруватися на приємному.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.