RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гороскоп на 27 серпня: Левам не можна шукати простих шляхів, а Дівам потрібно працювати в команді

У цей період багатьох чекають сплески енергії і потенціалу. Хочете знати, що вас чекає 27 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає великий обсяг роботи, хто зможе стати лідером, а кому потрібно відпочити біля води.

Овен

День плідної роботи. Будьте готові до того, що лінуватися вам не дозволять. Роботи буде багато, але займатися нею вам сподобається. Не бійтеся труднощів і сміливо крокуйте в сторону нових перемог.

Телець

Складними завданнями вас не налякати, і це прекрасно. Адже попереду нові життєві уроки. Обійтися без труднощів не вийде, але не варто зупинятися на півдорозі.

Близнюки

Оточуючим цікаво за вами спостерігати, тому зараз ви часто будете опинятися в центрі уваги. Використовуйте це для досягнення бажаних цілей. Не бійтеся публічних виступів.

Рак

Ваша інтуіція зараз відкриє перед вами практично будь-які двері. Не бійтеся діяти імпульсивно і різко, в цей період саме така тактика допоможе не залишитися в тіні.

Лев

День буде вдалим, але тільки в тому випадку, якщо ви будете вести себе мудро і винахідливо. Не шукайте простих шляхів у вирішенні своїх проблем. Краще проявіть винахідливість і креатив.

Діва

Зараз вам краще працювати в команді. З підтримкою однодумців вам буде набагато простіше закінчити потрібний обсяг роботи. Не намагайтеся брати на себе всі справи одночасно, це тільки зіпсує вашу репутацію.

Терези

Сміливі фантазії і незвичайні ідеї відкриють перед вами нові горизонти. Ідіть вперед і освоюйте нові маршрути. Зараз починається дуже захоплюючий період вашого життя, будьте готові до пригод.

Скорпіон

Ви зараз можете відчувати себе особливо важливою і потрібною людиною. Вам може захотітися зайнятися чимось корисним: благодійністю, допомогою комусь із знайомих і так далі. Не стримуйте ці пориви.

Стрілець

У цей день не чекайте великих успіхів. Але зараз ви можете закласти надійний фундамент для майбутніх звершень. Продумайте свої плани і загляньте в список справ. Швидше за все, його потрібно буде підкоригувати.

Козеріг

Зараз ви можете легко знаходити незвичайні рішення для найскладніших завдань. Навколишні будуть бачити в вас лідера і це допоможе підняти самооцінку. Не втрачайте досвід, який отримаєте в цей період. Він вам стане в нагоді.

Водолій

Зараз багато що залежить від правильного враження. Не намагайтеся зображати когось чужого, просто ведіть себе природньо. Ваша натуральна чарівність і харизма зроблять все самі. Вам потрібно просто розслабитися і не заважати їм.

Риби

Ви будете з легкістю переступати через всі перешкоди. Це допоможе підняти настрій як собі, так і оточуючим. Приділіть час відпочинку на природі або у води, це дуже важливо для вашого морального здоров'я.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.