RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гороскоп на 14 вересня: Скорпіонам потрібно проявити наполегливість, а Водоліям можна обговорювати плани

У цей день багато хто відчуватиме сильне перенапруження. Хочете знати, що вас чекає 14 вересня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кого чекає втома, хто зустрінеться з перешкодами, а кого чекають труднощі в переговорах.

Овен

Ви можете сильно втомитися в цей день, але сили будуть витрачені не даремно. Вам вдасться вирішити велику кількість проблем та завдань, якщо ви зможете змусити себе ударно попрацювати. Після цього краще взяти додатковий вихідний.

Телець

У цей день Тельці можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення.

Близнюки

Переговори будуть проходити плідно. Але не обійдеться без труднощів. Ви гідно з ними впораєтеся завдяки позитивному погляду на ситуацію. Не дозволяйте собі сумувати, в хорошому настрої ви зможете досягти бажаного.

Рак

У цей день Раки можуть зустріти перешкоди там, де їх не чекали. Здавалося б вирішені проблеми і питання в цей день можуть піднести сюрпризи і вам доведеться докласти нові зусилля для їх вирішення.

Лев

Вірогідне неприємне або навіть незручне становище. Ваша щирість зараз може дратувати оточуючих, а когось вона навіть ранить. Розберіться спочатку в собі, і тільки потім розповідайте іншим про свої переживання.

Діва

Для Дів успіхи цього дня безпосередньо залежать від співпраці з оточуючими. Не варто тягнути все самим, краще довіритися команді. Разом ви досягнете більшого за менший час. Не замикайтеся на собі, а спробуйте проявити максимально свою товариськість - це принесе чудові результати.

Терези

Гарний час для виконання завдань, які ви давно намітили, але ніяк не могли завершити. Також зараз потрібно сміливо братися за абсолютно нові справи, інтуїція зараз вас не підведе. Довіряйте внутрішнього голосу.

Скорпіон

Зірки радять Скорпіонам проявити терпіння і наполегливість у ваших справах. День готує багато не найприємніших сюрпризів, тому концентрація уваги і зосередженість дуже важливі. Сьогоднішні справи можуть стати міцним фундаментом для майбутніх досягнень.

Стрілець

Зараз у вас є шанс щось серйозно змінити в робочій сфері. Також можна спробувати налагодити справи на особистому фронті, але будьте готові до серйозної роботи над помилками. У Стрільців-везунчиков буде шанс отримати роботу мрії.

Козеріг

У цей день Козерогів можуть очікувати приємні сюрпризи. Також велика ймовірність просування у справах, отримання цікавих пропозицій і прибутку. День буде сприятливий для спілкування з близькими, спільного проведення часу, а також шопінгу.

Водолій

У першій половині дня не передбачається різких стрибків, можете запланувати на цей час вирішення повсякденних справ. Також в цей час не бажано обговорювати плани на майбутнє, краще відкласти подібне планування на завтра.

Риби

Ваша внутрішня дисципліна допоможе впоратися з новими труднощами. Проблеми можливі, але ви повинні залишатися в гармонії з собою, щоб з усім розібратися. Не варто діяти запально і необдумано.

Більше гороскопів на кожен день для всіх знаків Зодіаку:

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.