RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Бик несе неприємності і небезпеку: три найбільш нещасливих знака Зодіаку в 2021 році

Раніше астрологи розповіли, на кого чекає шлюб і поповнення сім'ї в 2021 році, тепер же вони назвали головних "невдах" року.

Про це пише "Сегодня".

Лев

Леву в році Бика ніщо не буде даватися просто так. Заробляти гроші доведеться наполегливою працею, постійно доводячи свою спроможність. Іноді буде вимагатися жорстка економія. У професійній сфері з'являться спокуси, які можуть штовхнути на зловживання, а це загрожує великими неприємностями.

Скорпіон

Рік стане непростим для представників знака, вони часто будуть відчувати сильний психологічний дискомфорт, на межі з депресією. Скорпіонам важко ставити чужі інтереси і потреби вище за власні - звідси багато проблем, в тому числі і у взаєминах з найближчими людьми. Щоб зберегти емоційне і фізичне здоров'я, важливо виробляти стійкість до стресів і берегти близькі стосунки.

Стрілець

Рік Бика у Стрільців - це період фатальних подій. Вони стоять перед необхідністю визнати власні вади, фобії і пороки. Підтримкою в цей непростий час стануть як колеги так і близькі люди. В 2021 році висока ймовірність фінансової кризи, а тому доведеться затягнути паски. Інциденти на службі і проблеми в побуті можуть вибити з колії, необхідно набратися терпіння.

Раніше "Апостроф" писав, яким п'яти знакам Зодіаку 2021 рік приготував серйозні зміни в житті.