RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На п'ять знаків Зодіаку чекають подарунки долі в лютому - потрібно діяти рішуче

Деяким знакам Зодіаку в останній місяць зими пощастить у коханні, інших же різні можливості і шанси чекають вже 3 лютого.

Про це пише Аstro Zodiac.

Близнюки

Відповідний день для допомоги близьким, вони оцінять її по достоїнству. Можливі нові перспективні знайомства і поїздки в хорошій компанії. Вони залишать масу яскравих вражень. День підходить для покупок, навіть незаплановані придбання будуть вдалими.

Діва

День, особливо перша його половина, буде сповнений турбот. Представників знака можуть відвідати нові ідеї та плани. Зірки радять нагадати про себе старим знайомим, вони можуть зробити цікаві пропозиції. Вдалі збіги допоможуть вирішити давні проблеми.

Овен

3 лютого буде непростим днем, щось доведеться відкласти через раптові перешкоди. Зірки радять отримати з цього користь і залучити для вирішення проблем близьких. Можливі приємні знайомства, а друзі можуть порадувати хорошими новинами або цікавими пропозиціями.

Рак

Якщо Раку вдасться взяти під контроль свої емоції, день буде вдалим. Не виключено вдалий збіг обставин, який дасть можливість виправити колишні помилки. Астрологи радять налаштуватися на позитив і проявити пильність, щоб не упустити свій шанс.

Стрілець

День буде дуже активним і наповненим подіями. Краще не слухати нічиїх порад і діяти, покладаючись на власну інтуїцію. Хороший момент для спілкування з тими, з ким раніше виникли непорозуміння. Вдасться зрозуміти один одного і знайти рішення, яке влаштує всіх.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які чотири знака Зодіаку можуть розраховувати на успіх у грошових справах в лютому.