RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 червня

Всі новини

Хто може отримати знаки долі, а кому краще не ризикувати: гороскоп на 9 лютого для всіх знаків

Раніше астрологи розповіли, кому з представників гороскопу лютий приготував приємні сюрпризи, тепер же вони дали астропрогноз для всіх знаків Зодіаку на 9 лютого.

Про це пише Рrogorod33.

Овен

У цей день Овен сповна проявить свою впертість. Зірки радять пам'ятати, що ви теж можете помилятися і проявити розсудливість. Самовпевненість може призвести до поганих результатів, проявіть гнучкість.

Тілець

Хороший день для того, щоб з'ясувати давні непорозуміння з близькими. Розмова по душам допоможе позбутися від тягара і почути один одного. Навіть якщо проблема не вирішиться в один момент, це буде хорошим кроком до миру.

Близнюки

День не сприяє взаєморозумінню і пошуку компромісів, тому краще утриматися від важливих розмов. Якщо ж вони неминучі, зірки радять більше слухати, ніж говорити.

Рак

Для представників знака 9 лютого стане днем вибору. Він може стосуватися як роботи, так і особистого життя. Раку важливо не поспішати і добре подумати, що саме в його інтересах, адже в будь-якому варіанті є і плюси і мінуси.

Лев

Ці люди відчують непереборне бажання навести порядок, в думках і планах. Тільки розклавши все по поличках, Лев буде готовий, нарешті, приступити до решти справ. Головне, не застрягти в цьому процесі.

Діва

День буде сприяти здійсненню найбільш амбітних планів. Зірки радять не відсиджуватися в тіні, а зробити кроки, спрямовані на зміцнення свого статусу. Це підвищить самооцінку представників знака.

Терези

Терези можуть пережити прикре відчуття безсилля по відношенню до якоїсь проблеми. Зірки радять не впадати у відчай, і відкласти її на потім. Прийде день, коли вихід з положення обов'язково знайдеться.

Скорпіон

Мозок Скорпіона буде працювати швидко і чітко, допомагаючи орієнтуватися в найскладнішій обстановці і знаходити витончені шляхи для вирішення завдань. Зірки радять використовувати це для вирішення проблем і зміцнення свого авторитету в очах оточуючих.

Стрілець

Стрілець 9 лютого буде схильний не ризикувати грошима, навіть якщо ситуація буде його до цього підштовхувати. З одного боку, через це він може втратити вельми привабливі фінансові перспективи, зате точно уникне непотрібних витрат і можливих втрат.

Козеріг

Козеріг буде працювати з максимальною віддачею, навіть нехтуючи власними інтересами, наприклад пожертвує обідньою перервою. Така щира старанність здатна привернути увагу оточуючих і з часом обернутися для представника знака приємними бонусами.

Водолій

Водолій буде віртуозно маніпулювати цифрами і фактами, а також аналізувати і робити правильні висновки. При чому навіть в питаннях, які не належать до його компетенції. Їх вміння помічати деталі і проникати в суть вразять оточуючих.

Риби

Цей день не підходить для того, щоб братися за важливі проекти - є велика ймовірність їх провалити. Це стосується угод, переговорів, великих грошових витрат, а також нових починань. Краще провести цей день в спокої і родинному колі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які в лютому можуть зіткнутися з труднощами.