RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

Названо п'ять найбільш запальних знаків Зодіаку - влаштують скандал і перетворять життя в "тортури"

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які дуже запальні і скандальні.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Стрілець (1 місце)

Ці люди дуже люблять з'ясовувати стосунки публічно. Сварку і скандал можуть почати з порожнього місця, вважаючи, що їх образили. Під їхні емоції потрапляють не тільки близькі люди, а й незнайомці.

Овен (2 місце)

Овни можуть почати звинувачувати інших на рівному місці. Вони не справляються з емоціями, тому злість часто вихлюпують на оточуючих. Хоча ці люди і швидко заспокоюються, не варто виводити їх із себе.

Скорпіон (3 місце)

Це дуже образливі люди зі складним характером. Їх можуть почати дратувати всілякі дрібниці. Тоді Скорпіони втрачають контроль і трощать все на своєму шляху.

Діва (4 місце)

Їх характер дозволяє не скандалити через дрібниці і не починати сварку першими. Але якщо розлютити Дів, то вони дадуть відповідь. Представників цього знаку може розлютити чужа дурість або помилки. Діви люблять чіплятися.

Телець (5 місце)

Найгірше в цьому знаку - впертість. Це може довести до гніву співрозмовника. Ось після цього досить спокійнй Тельці теж будуть розгнівані.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких не соромляться проявляти свою зверхність і гидливість.