RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо шість найнебезпечніших водіїв за знаком Зодіаку - часто перевищують швидкість і забувають про безпеку

Астрологи, які раніше назвали п'ять найбезстрашніших знаків Зодіаку, розповіли, хто з предстаників зодіакального кола є найбільш небезпечним водієм. Ці люди дуже люблять швидкість і часто забувають про заходи безпеки за кермом.

Про це повідомляє видання "Гороскопы 365".

Овен

Овен - гарячий, швидкий і нестримний водій, який кайфує від адреналіну і абсолютно не знає гальм. Цей відчайдушний водій відноситься до категорії тих людей, які люблять влаштовувати спонтанні ралі з повз проїжджаючими автомобілями. Причому його навряд чи влаштує друге місце під час змагання, він буде наполегливо тиснути педаль газу в підлогу доти, поки суперники не загубляться далеко за горизонтом.

Близнюки

Близнюки заради гострих відчуттів і яскравих вражень погодяться і на гонки по бездоріжжю, причому тиснути на педаль газу будуть, поки не побачать на спідометрі бажану цифру. Жага швидкості і властива цьому знаку Зодіаку цікавість перетворює будь-яку подорож з його участю на справжню пригоду, яка провокує бурління адреналіну в крові.

Близнюки, як правило, водять авто досить непогано: завдяки своєму швидкому і чіпкому розуму, навички водіння вони схоплюють буквально на льоту. Але через свою неуважність вони нерідко стають учасниками дрібних дорожніх пригод.

Лев

Зухвалий, самовпевнений, швидкий і абсолютно не знайомий з гальмами - саме таким бачать водія-Льва учасники дорожнього руху. Ці величні і безстрашні натури дійсно за кермом практично нічого не бояться, оскільки щиро переконані, що це інші водії завжди зобов'язані поступатися їм дорогою.

При цьому зірки наділили цього царственного водія відмінною якістю - виконувати будь-яку справу на 5+. Якщо Лев збереться освоювати техніку водіння, він обов'язково детально вивчить будову автомобілів і їх особливості. І тільки після цього він з повною впевненістю і знанням справи сяде за кермо.

Скорпіон

Водій-Скорпіон - завжди зухвалий і впевнений на дорозі. Його зухвалість і жага першості нерідко підштовхують Скорпіона до необдуманих вчинків на дорозі. Взагалі, водіння - це одна з найбільших слабкостей Скорпіона. За кермом він відчуває себе, як риба у воді. Але спокійна їзда зовсім не для нього: Скорпіон - пристрасна натура, в русі йому важливо відчувати швидкість і відчувати викид адреналіну. Представники цього знака Зодіаку із задоволенням беруть участь в гонках і будь-яких інших дорожніх змаганнях.

Стрілець

Відчайдушний, грайливий, невтомний і готовий до нових пригод - таким бачать навколишні харизматичного і впевненого в собі водія Стрільця. Але варто тільки зіпсувати йому настрій, як він вмить перетворюється на зухвалого і безрозсудного водія, який не бачить перешкод і мчить на червоне. Серед представників цього знака Зодіаку чимало порушників правил дорожнього руху.

Стрілець - провокатор і віртуоз на дорозі, а розмірена їзда вже точно не для нього.

Риби

Підвищена збудливість і тонка душевна організація часом перетворюють водія знаку Риб в непередбачуваного і навіть небезпечного гонщика. Ще кілька хвилин тому цей чарівний водій боязко усміхався випадковим перехожим, але як тільки у нього на шляху з'явиться задерикуватий гонщик, Риби вмить перетворюються на зухвалого і агресивного лихача.

Риби - мрійники, а це небезпечна звичка на дорозі. Тому, сідаючи за кермо, цим фантазерам варто викинути з голови всі свої повітряні замки і сконцентруватися на водінні. Заради своєї безпеки і заради безпеки своїх пасажирів.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять "фатальних" жінок за знаком Зодіаку, які зводять чоловіків з розуму і підкорюють пристрастю.