RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, які нестерпні в побуті - їх звички можуть зруйнувати шлюб

Астрологи, які раніше назвали представників гороскопу, які живуть в постійному страху, розповіли про знаках Зодіаку, які нестерпні в побуті.

Про це повідомляє "Яндекс Дзен".

Близнюки

Уміють дивним чином створювати проблеми для близьких, зокрема в побуті. Вони часто змінюють рішення і нав'язують їх іншим, а невміння визнати свою неправоту здатне вивести з себе будь-кого. Сперечатися з представниками це знака марно, ви просто витратите час. При цьому їм набагато приємніше, якщо ви не погодитеся з їх думкою, щоб ускладнити собі завдання. А ось від чого Близнюки ніколи не втомлюються, так це від можливості зло пожартувати або дорікнути. Вони роблять це усвідомлено, щоб показати свою перевагу.

Діва

Вона педантична і занудно. Навіть людина з самими міцними нервами втомиться постійно вирішувати цю проблему - жити з Дівою. З представниками цього знака в побутовому житті можуть співіснувати лише ті, у кого залізна витримка і стійкість до подразників. Діва постійно буде доводити, наскільки він досконалий. Вибудовувати відносини з цим знаком складно. Діви-жінки і зовсім здатні своїми нотаціями довести чоловіка до нестями.

Водолій

У одного з найспокійніших знаків Зодіаку досить складний характер. Найбільше в них дратує байдужість до подій в побуті. Не додає привабливості і здатність влаштовувати скандали на порожньому місці. З емоціями у Водоліїв взагалі туго - це справжні гойдалки. Будь-яка ваша прохання ризикує бути або проігнорована, або Водолій витратить на її виконання весь день, отримавши в підсумку зовсім не те про що його просили. Не завжди, але в 8 з 10 випадків.

Овен

На перший погляд ніхто не може зрівнятися з ним в умінні доглядати і вести спільний побут. На жаль, Овна ближче короткостроковий пристрасний роман, але не брак. Овен дуже нетерплячий, запальний і часто неврівноважений. Саме поняття шлюбного союзу надає на нього деструктивний вплив. Овни не впускатимуть в свій простір того, з ким можна не рахуватися. Овен - індивідуаліст. Представники цього знака не люблять і не вміють працювати в команді, це саме можна сказати і до побутового життя Вони чекають від партнера повного підпорядкування, а інакше можуть вказати на двері.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять найбоязкіших знаках Зодіаку.