RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку самі собі створюють проблеми - характер не дає їм жити спокійно

Астрологи, які раніше розповіли про найуспішніших представників гороскопу, назвали знаки Зодіаку з важким характером - вони самі собі заважають нормально жити і створюють проблеми своїми діями.

Про це пише видання Клубер.

Діва

Діви шкодять собі своїм перфекціонізмом. Їх прагнення до ідеалу призводить до розвитку у них невротичного стану і депресії, викликаної тим, що Діви часто не можуть досягти тих неймовірно високих результатів і недосяжних стандартів, які ж самі собі і встановили. Після кожного свого успіху Діва відразу ставить перед собою нову мету. Таким чином вона виявляється у вічному пошуку без бажаного фіналу.

Телець

Телець відчуває постійні проблеми з фінансами. Будучи людиною відповідальною, його одержимість матеріальними речами змушує його багато витрачати. У Тельців досить примхлива егоцентрична натура, якій просто необхідно володіти найрозкішнішими, стильними, новими та цінними речами. Але все це дається їм дорогою ціною і призводить до двох можливих результатів: постійного перепрацювання з метою оплатити рахунки і банкрутства.

Скорпіон

Скорпіонам заважає нормально жити їх власний характер. Ці люди просто не вміють відпускати минуле, а також вони відчувають себе приниженими, коли хтось інший отримує те, що повинен був отримати Скорпіон. Тоді їхній розум починає затуманювати тільки одне - жага помсти. Мстивість Скорпіонів є їхньою поганою якістю, яке показує їх гіршу сторону.

Рак

Раки шкодять самі собі своєю невпевненістю і схильністю все перебільшувати, напускаючи фатальності і драматизму. Особливо це проявляється у відносинах, де Рак уявляє собі зради другої половинки. Будь-який натяк на брак уваги з боку партнера розцінюється Раками як ознака того, що хтось інший заволодів його інтересом і в хід ідуть звинувачення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали головних енергетичних "вампірів" гороскопу.