RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названо чотири найаморальніших знаки Зодіаку - зрадять і не помітять

Астрологи назвали знаки Зодіаку, з представниками яких потрібно обережно заводити близькі взаємини, остерігаючись того, щоб потрапити їм в підпорядкування.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті Сlutch.

Близнюки

Для представників цього знаку удавання і лукавство є нормою життя, за брехнею і маскуванням важко розгледіти їхні справжні почуття. При цьому самі вони стверджують, що діють за обставинами і так, щоб всім було добре, і всі закиди в нечесності вважають наклепом.

Стрілець

Представникам цього знаку властива радикальна чесність, вони не розуміють, як можна ображатися на правду, тому можуть запросто назвати іншу людину жирною, лузером, нікчемою або виродком. Вони не схильні до підступності й обману, але терпіти таку прямоту не всім до душі.

Терези

Серед представників цього знаку аморальністю відрізняються чоловіки, які вимагають від оточуючих відповідати їхнім уявленням про правильну поведінку. Вони можуть влаштувати істерику на публіці, виражено ревнувати без приводу, принизити і навіть не помітити.

Скорпіон

Серед представників цього знаку підступними спокусницями є жінки. Вони маніпулюють, викликають ревнощі, можуть навіть зраджувати, але вимагати вірності від свого партнера, закочують істерики і чекають підпорядкування від партнера.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли про найпідліші знаки Зодіаку.