RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Початок літа стане успішним стартом для чотирьох знаків Зодіаку - доля подарує унікальний шанс

Астрологи, які називали знаки, що не стежать за собою після одруження, розповіли для яких знаків початок літа стане успішним стартом.

Про це пише "Астрозодіак".

Терези

Астрологи рекомендують представникам цього знаку тримати себе в руках в будь-яких ситуаціях. Завжди потрібно думати розумом, а не віддаватися емоціям. Початок літа - відмінний привід знайти нових союзників у справі. У перший день літа варто бути енергійними і наполегливими.

Водолій

Почати теплий сезон, астрологи рекомендують з теплого спілкування з близькими по духу людьми. Зірки подарують вам шанс досягти давно поставлених цілей, головне - не пропустіть момент. У перший день літа можна приймати важливі рішення, день підходить для ділових переговорів.

Діва

У перший день літа є шанс знайти однодумців і нових партнерів, є шанс укласти вигідні угоди. Особисті відносини складаються гармонійно, ви легко знаходите спільну мову з близькими. Можна покласти край якимось старим суперечкам, знайти рішення, які влаштують усіх.

Рак

Початок літа Ракам зірки прогнозують дуже сприятливим. У вас випаде шанс знайти застосування своїм знанням і талантам. Можливі невеликі грошові надходження, які будуть дуже до речі: дозволять зробити якісь незаплановані приємні покупки.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку ніколи не старіють.