RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сонячне затемнення змінить звичний спосіб життя п'яти знаків Зодіаку

У четвер, 10 червня, відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення, коли Місяць закриє Сонце, залишивши навколо себе "вогняне кільце", астрологи називають його кармічним.

Як пише Аstrorok, особливо сильно його вплив відчують п'ять знаків Зодіаку.

Овен

Приходить час змін, але не варто лякатися - більшість з них будуть позитивними і бажаними. Не виключений переїзд, нова робота або навчання за кордоном. Успішним буде розвиток бізнесу і все, що стосується документації та отримання освіти. Овнам, народженим 17, 18, 19 і 20 квітня, необхідно з обережністю приймати рішення.

Близнюки

Затемнення принесе в життя представників знаку важливі події. Особливо уважними варто бути в сфері сімейних стосунків, де не можна пускати все на самоплив. Близнюкам важливо правильно розставити пріоритети і цілі і повірити в свої сили. Доленосні події чекають на тих, хто народжений з 9 по 12 червня.

Терези

Вдалий час щоб ставити цілі, виробляти стратегію і планувати майбутнє. Ті, чия дата народження випадає на 20, 21, 22 або 23 жовтня, зможуть змінити на краще своє особисте життя, реалізувати перспективні проекти, і успішно завершити судові справи. Народжені 12-16 жовтня відчують потужний приплив сил і енергії.

Козеріг

Від Козерогів може знадобитися змінити режим, графік роботи і звичний спосіб життя. Можливий переїзд, зміна місця проживання та перегляд цінностей. Хороший момент для турботи про своє здоров'я і боротьби зі шкідливими звичками. Особливо обережними необхідно бути тим, хто народився з 15 по 19 січня.

Риби

На представників знака чекають зміни в сімейній, соціальній і побутовій сфері. Не виключена зміна громадянства, оформлення візи і переїзд. Це буде час стрімкого розвитку, навчання новому і вирішення майнових справ. Вплив затемнення буде особливо помітний у народжених 9-16 березня.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, як сонячне затемнення 10 червня вплине на кожен знак Зодіаку.