RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Гроші будуть сипатися з усіх боків: три знаки Зодіаку, які стануть улюбленцями Фортуни в липні

Астрологи, які раніше назвали три знаки Зодіаку, які у липні можуть зустріти кохання і збудувати гармонійні стосунки, визначили трьох улюбленців Фортуни. Ці представники зодіакального кола зможуть привернути на свій бік удачу і отримати фінансову винагороду.

Про це пише видання Kleo.ru.

Телець

Хоча хоча перша половина липня готує представникам знаку кілька приводів для занепокоєння, ближче до кінця місяця ситуація з фінансами стабілізується і набуде позитивної динаміки. Тельці зможуть заробити велику суму грошей або отримати вигідний контракт, тож бажання витратити свої гроші виникатиме не раз. Зірки не радять йти на поводу у своїх бажань, про це згодом можна пошкодувати.

Рак

Доля у липні піднесе Ракам приємний сюрприз - вони отримають гарну грошову винагороду за виконану роботу. Деяких представників знаку чекає кар'єрний ріст і підвищення по службі. Неприємним сюрпризом може стати поломка побутової техніки, що змусить Раків викласти чималу суму за нову річ, але серйозних втрат у фінансовому плані не передбачається. В цілому липень буде цілком сприятливим у фінансовій сфері.

Терези

В липні Терезів очікують різні незаплановані події і ділові зустрічі, які вимагатимуть від них значної віддачі але стануть успішними в фінансовому плані. Інтуїція Терезів може стати головним орієнтиром у вирішенні справ і допоможе обрати правильну фінансову тактику. Тож для багатьох представників знаку у липні трапиться нагода заробити велику суму грошей, яку можна буде витратити, приміром, на ремонт власного будинку.

Раніше ми розповіли, в чому найбільше щастить кожному знаку зодіакального кола. Комусь щастить у всьому, комусь - тільки в любові, а хтось народився повним невдахою.