RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Названо головного підкаблучника за знаком Зодіаку - капризи коханої виконує миттєво

Астрологи назвали найбільш слабохарактерних чоловіків за знаком Зодіаку.

Про це пише видання "Mozfile".

Рак

Раки займають перше місце в даному рейтингу. Представники знака зазвичай мають дуже поступливий характер і абсолютно не вміють скандалити. Їм простіше піти на компроміс, навіть якщо це буде бити по їх інтересам, ніж вступати в конфлікт. Ці чоловіки сповнені турботи і любові до своєї другої половинки. Вони завжди готові виконувати будь-які її бажання, навіть через кілька років відносин.

Риби

На другому місці топу розташувалися Риби. Ці чоловіки абсолютно не готові брати відповідальність за будь-що і з задоволенням перекладають прийняття рішень на жінок. Чоловіки-Риби більше годяться в якості подружки, якій можна поскаржитися на життя, ніж супутника по життю, на якого можна завжди покластися.

Терези

Терези з дитинства відмінно себе почувають в компанії жінок. Вони навіть переймають деякі жіночі риси характеру. Вони, як і Риби, завжди готові перекласти вирішення проблем на жіночі плечі. Більш того, коли мова заходить про мужні вчинки, то такі чоловіки їх просто ігнорують. Якщо жінка вирішить пов'язати своє життя з чоловіком-Терезами, їй доведеться не тільки вирішувати за нього проблеми, а й вічно підганяти.

Раніше ми писали, з якими знаками Зодіаку краще уникати спілкування.