RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Кінець ретроградного Юпітера: як це вплине на творчість і фінанси

У понеділок, 18 жовтня, Юпітер вийде з ретроградного руху, що позитивно відіб'ється на багатьох сферах життя. Крім того завершився період ретроградного Меркурія.

Про це розповідає "Слова і фрази".

Зокрема прямий рух Юпітера позитивно відіб'ється на комунікабельності. Легше будуть знаходитися потрібні люди і виникати необхідні зв'язки. Гарний час для кар'єри, вигідних угод, пошуку хороших співробітників і роботи мрії.

Крім того, Юпітер допомагає йти до своєї мрії - без поспіху, крок за кроком. Кінець його ретроградності допоможе людям розкривати нові грані своїх талантів, навчатися і використовувати отримання знання на практиці.

Разом з тим, це час розкриття творчого потенціалу навіть у тих, у кого він поки спить. Інтуїція загостриться, тому варто до неї прислухатися. Внутрішній голос допоможе наблизити позитивні події і щасливі зміни, а невдачі обходити стороною.

Юпітер також відповідає за порядок і стабільність. Під його впливом люди будуть грамотно розпоряджатися фінансами і направляти гроші у вигідні проекти. Заробити стане легше і ті, хто не боїться роботи, після 18 жовтня матимуть змогу закласти фундамент майбутнього добробуту.

Як писав "Апостроф", астрологи раніше розповіли, які представники гороскопу стануть улюбленцями фортуни цієї осені.