RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Що чекає на Хелловін на ваш знак Зодіаку: гороскоп та поради від чорного мага

Зовсім скоро у світі відзначатимуть наймістичніше і найстрашніше свято року - Хелловін. Відомий маг Віктор Литовський розповів, що приготував цей день для різних знаків Зодіаку.

Про це повідомляє видання "Факти Life".

Овен

На вас чекає не найвдаліший день, конфліктів та сварок з колегами та близькими уникнути не вийде. Будьте особливо обережні у своїх словах, щоб ненароком не накликати лиха і не зіпсувати стосунки з рідними. Намагайтеся також не піддаватися на провокації та згладжувати конфліктні ситуації.

Телець

Результат цього дня залежить виключно від вас, тому докладіть усіх зусиль, щоб він став для вас вдалим. У вас з'явиться унікальний шанс, постарайтеся його не проґавити. Для цього необхідно проявити всі свої таланти та сильні якості – будьте цілеспрямовані, послідовні та зібрані. Якщо у вас вийде зібратися, то зможете легко взяти ситуацію під контроль і отримати від неї максимум користі.

Близнюки

Цього дня зірки обіцяють успіх у всіх починаннях - кар'єрі, бізнесі, на любовному фронті. Цього дня везіння буквально вас переслідуватиме. Почніть втілювати в життя свої найамбітніші та найсміливіші ідеї. Пам'ятайте, що все обов'язково вийде завдяки вашим умінням та докладеним зусиллям. Виявіть рішучість і тоді точно досягнете бажаного.

Рак

Дозвольте подіям йти своєю чергою. Не витрачайте свою енергію даремно, а краще прибережіть її для чогось вартісного. Цього дня ви не зможете вплинути на обставини – все станеться саме так, як має бути. Будьте уважні та обережні у роботі та спілкуванні з колегами. Довіртеся цього дня своєї інтуїції - вона точно не підведе і підкаже, як правильно діяти.

Лев

У вас будуть не найкращі передчуття цього дня - напередодні ви можете побачити поганий сон. Викиньте це з голови - нічого поганого в Хелловін не станеться, якщо звичайно ви не переконаєте себе у зворотному і самі не пророкуєте неприємностей. Найкраще, що ви можете зробити в цей день – бути уважними навіть до дрібниць.

Діва

У вас є всі шанси зловити успіх за хвіст. Якщо до цього у вас щось не ладилося, то цього дня все піде як по маслу. Якщо у вас було нездужання останнім часом, то ви відчуєте значне полегшення. Крім іншого, вам вдасться значно покращити своє матеріальне становище. Будьте уважні і не проґавте свої можливості.

Терези

Цього дня треба відпочити. Зараз все знаходиться у вас під контролем - справи продовжать йти своєю чергою, а неприємності обійдуть стороною. Намагайтеся виявляти щедрість та доброту. Якщо випаде шанс помиритися з людиною, з якою ви давно перебуваєте у сварці, обов'язково скористайтеся ним.

Скорпіон

День створений для того, щоб створити фундамент для майбутнього благополуччя - розпочаті справи обов'язково принесуть свої плоди трохи згодом. У будь-який момент ви можете отримати вигідну пропозицію, від якої не можна відмовлятися. Якщо ви триматимете руку на пульсі того, що відбувається навколо, і стежити за оточуючими людьми, то обов'язково побачите нові можливості для себе.

Стрілець

Будьте обережні зі своїми почуттями та почуттями тих, хто поряд з вами. Цього дня на вас можуть очікувати конфлікти і на роботі, і вдома. Намагайтеся не наговорити зайвого під час сварок, щоб стосунки не дали тріщину. Виявіть максимум дипломатичності навіть якщо вам будуть говорити не найприємніші речі.

Козеріг

Сконцентруйтеся на своїх цілях та детально їх проаналізуйте. Дійте, щоб змінити щось у своєму житті. Не витрачайте час на марні заняття, а краще займіться плануванням - визначте всі кроки, які потрібно зробити, щоб досягти бажаного. Можете розраховувати на велику удачу, якщо добре постараєтеся.

Водолій

У цей день у вас з'явиться особливо сильне бажання шкодувати себе - намагайтеся не піддаватися йому. Можливі неприємні події, але не варто переоцінювати їхню значущість. Намагайтеся думати про позитивне і не погіршувати собі настрій ще більше. Займіться терміновими справами, щоб відволіктися від поганих думок.

Риби

Цього дня обставини вимагатимуть рішучості та сміливості. Вам також потрібно стати максимально чесним із собою. Зізнайтеся собі у своїх помилках - помиляються всі, проте визнавати це вміє не багато хто. Непросто, звичайно, кинути все на підлогу шляху, але це краще, ніж нескінченно намагатися досягти успіху в безперспективній справі.

Раніше ми писали, що очікує на всі знаки Зодіаку в наступному році.