RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

30 червня

Всі новини

​На шість знаків Зодіаку у 2022 році обрушиться ураган щастя – життя зміниться у всьому

У 2022 році на шість знаків Зодіаку очікує "ураган" щастя в особистому житті. За прогнозом астролога Павла Глоби, йдеться про Овнів, Близнюків, Дів, Терезів, Скорпіонів та Водоліїв.

Про це повідомляє Rsute.

Овен

Представникам цього знаку Зодіака загалом варто готуватися до кардинальних змін у всіх життєвих сферах. Стартують вони одразу з перших днів Нового року і протримаються упродовж року. Зміни, які на початку будуть здаватися несподіваними та лякаючими, у підсумку матимуть позитивний характер. Астролог радить сміливо йти уперед, без зайвих роздумів. Він стверджує, що це для Овнів їхній рік, в якому скрізь буде супутником успіх.

Близнюки

Хто народжений під знаком Близнюків, слід очікувати на позитивні зміни у професії та кар'єрі. На самому початку 2022 року на них чекає приємний сюрприз у вигляді несподіваної пропозиції омріяної нової роботи чи високооплачуваної посади. Під кінець року Близнюки насолоджуватимуться результатами своєї праці і умінь, зросте суттєво життєвий рівень. Це реальний ураган щастя, стверджує Глоба.

Діва

Діви отримають у Новому році позитивні зміни в особистій сфері. Очікується знайомство, нові стосунки, пристрасті та позитивні емоції, що підтримуватимуть Дів у тонусі упродовж року. При цьому вир любові та емоцій не завадить іншим справам. Більше того - саме це стане стимулом для змін на краще в інших сферах життя, зокрема, в професії. Цілком можливо, що нові стосунки приведуть до вівтаря і зародять нове життя. Під кінець року можливе поповнення у родині, прогнозує астролог.

Терези

Терезам також щаститиме у 2022 році, проте не так легко порівняно з іншими знаками зі списку щасливчиків. Вони муситимуть проявити ініціативу, наполегливість, досягаючи цілей. Тільки в такому випадку Фортуна усміхнеться голівудською посмішкою, дозволивши піднятися на новий рівень. У разі достатньої працелюбності та азарту можуть збутися давні мрії та втілитися задумані плани. Ощасливити можуть зміни і в особистому житті.

Скорпіон

Скорпіонам слід готуватися до неймовірного успіху у кар'єрі. Люди з таким знаком отримають багато цікавих пропозицій, що дозволить перестрибнути одразу кілька сходинок вгору. При цьому шлях до успіху буде не таким легким, проте працьовитості та завзятості Скорпіонам не позичати. Впевнений та прагматичний цей знак Зодіака примножуватиме успіх з притаманною обачливістю та холоднокровністю.

Водолій

Водоліям випаде можливість закріпити свої минулі успіхи та досягнути ще значніших висот у професії та кар'єрі. Якщо Скорпіонам це вдаватиметься завдяки наполегливості, то у Водоліїв це станеться просто та невимушено. Оскільки це повітряний знак, він знає собі ціну, йде по життю легко. Саме ця легкість дозволяє долати всі життєві труднощі. Астролог запевняє, що фінансове благополуччя Водоліїв невимушено зростатиме просто на очах у їхніх здивованих колег, проте таланти Водоліїв будуть безсумнівні.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, яким знакам Зодіаку пощастить із грошима у 2022 році, у Рік Тигра.