RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Раки стануть ближче до мрії, а Терези зіпсують усім настрій – гороскоп на 30 грудня від Павла Глоби

Сьогодні всім знакам Зодіаку не завадить якомога більше присвятити свій вільний час творчості та самовдосконаленню.

Портал Slovofrazaопублікував гороскоп від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку на 30 грудня 2021 року.

Овен

30 грудня Овнам потрібно буде вирішити найважливіші фінансові питання. Але для цього потрібно буде добре подумати, і грамотно розставити пріоритети.

Телець

Тільцям треба буде уникнути цього дня тривалих подорожей. Якщо це буде можливо - краще залишайтеся вдома. Якщо ні, то будьте уважні та обережні.

Близнюки

Близнюкам 30 грудня зірки радять зайнятися шопінгом, а також упорядкувати своє тіло. Сходіть до косметолога або перукаря, а потім - сміливо вирушайте за покупками.

Рак

Ракам потрібно подолати свої внутрішні страхи і зробити перший крок на шляху до своєї мрії. Найважче – це почати. Але як тільки ви виявите ініціативу, стане набагато легше.

Лев

Левам вечір 30 грудня не завадить провести вечір у колі сім'ї та найближчих людей. Це допоможе вам позбутися стресу, який ви накопичите протягом робочого дня.

Діва

Діви сьогодні будуть завантажені справами, але ці труднощі того варті. Астрологи радять не опускати руки та йти тільки вперед.

Терези

Терезам сьогодні потрібно уникати конфліктів, оскільки настрій у них і без того буде не найкращим. День буде звичайнісіньким і навіть трохи похмурим. Спробуйте не зробити його відверто поганим.

Скорпіон

Астрологи кажуть, що якщо ви довгий період не можете досягти успіху, то вам треба змінити тактику.

Стрілець

Для Стрільців 30 грудня буде днем сюрпризів. Навіть люди, з якими у вас раніше були не найкращі стосунки, зможуть вас приємно здивувати.

Козеріг

Козерогам треба звернути увагу на особисте життя. Ви надто багато часу приділяєте робочим питанням і повністю віддаляєтеся від своєї улюбленої половинки.

Водолій

У Водоліїв наприкінці року розпочнеться новий період життя. Всі проблеми залишаться позаду і настане час затишшя та гармонії.

риба

День підходить до виконання монотонних справ. Займіться тим, що приносить вам задоволення і відмовтеся від серйозних зобов'язань.

Раніше ми також повідомляли про те, що чотирьом знакам Зодіаку рік Тигра обіцяє радикальні зміни.