RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Терезам загрожують витрати, а Скорпіонам - спокуси: гороскоп від Павла Глоби на 28 квітня

У четвер, 28 квітня, Риби можуть собі дозволити ризикнути фінансами, а Ракам навпаки слід заощаджувати.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Очікується зниження енергетики, а в першій половині дня – неприємності, які негативно вплинуть на стосунки з оточуючими. По можливості, слід обмежити спілкування та приділити увагу здоров'ю.

Телець

Четвер може призвести до серйозних конфліктів, тому тримайте емоції під контролем і не приймайте жодних важливих рішень.

Близнюки

День буде сприятливим для самовдосконалення, наукових відкриттів, укладання шлюбу та зачаття. Не дивуйтеся, якщо вам захочеться незвичайного оточення чи досягнення найвищих ідеалів.

Рак

Вдалий час для переїзду, ремонту або щонайменше перестановки. Астролог радить зайнятися наведенням ладу, але при цьому не забувати про економію, інакше можна залишитися "на бобах".

Лев

Можливо, вам доведеться жорстко відстоювати свої погляди та принципи. Також можливе охолодження почуттів до партнера та розчарування – тріснуть ваші “рожеві окуляри”.

Діва

Астролог рекомендує відстоювати свою думку та зберігати вірність собі. У цьому допоможе тверезий погляд на життя та холодний розум. Якщо ви встоїте, то забезпечите собі спокійне життя на довгий час.

Терези

Четвер принесе великі непередбачені витрати, які проб'ють діру у фінансовому стані. Особисте життя буде суперечливим і вбере в себе як турботу про близьку людину, так і розчарування в ній.

Скорпіон

День буде наповнений провокаціями та спокусами, тому необхідно тримати під контролем усі сфери власного життя. Велика ймовірність негативних явищ та подій.

Стрілець

Зірки допоможуть розкрити енергетичний потенціал та заблищати харизмою. Успіх багато в чому залежатиме від того, наскільки вдасться заворожити оточуючих. Відчуття оновлення може зберігатися до кінця тижня.

Козеріг

Відмінний час для серйозних ділових контактів та відновлення дружніх зв'язків, а також спільної побудови планів у сфері політики, бізнесу, мистецтва. Варто враховувати, що реалізація цих планів вимагатиме багато часу, сил та фінансових вкладень.

Водолій

Швидкість прийняття рішень може перетворити вас на господаря становища або, навпаки, залежну від партнерів або родичів людину. Втілюючи свої плани у життя, не забувайте про тих, хто надавав вам допомогу.

Риби

Астролог обіцяє успіх в укладенні різних торгових угод, зокрема ризикованих. Разом з тим, можна очікувати проблем у стосунках, пов'язаних з небажанням партнера прийняти вашу точку зору.

Раніше астрологи розповіли, які чоловіки завжди зможуть втішити свою половинку і за будь-якої ситуації знайдуть слова підтримки.