RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Кокетство - не їхня стихія: які "жіночі" знаки Зодіаку не вміють фліртувати

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, представниць яких складно назвати спокусливицями, оскільки вони зовсім не вміють фліртувати. Йдеться про жінок-Овнів, Раків, Козерогів і Дів.

Про це повідомляє "Белновости".

Жінки-Овни

Жваві представниці цього знаку можуть переборщити із зайвою активністю у своїх діях та словах у момент флірту, що тільки заплутає їх об'єкт уваги.

Жінки-Раки

Жінки, народжені під цим сузір'ям, беруть пасивну роль під час спілкування з потенційним романтичним партнером, оскільки хочуть відчувати ініціативу від інших людей. Також Жінки-Раки здатні переходити з крайнощів у крайність, переходячи з режиму "не турбувати" в режим "мені дуже треба".

Жінки-Діви

Жінки-Діви можуть вважати кращим видом "пікапа" прояв свого розуму та кмітливості, наскільки різнобічна і мудра вона особистість. Однак тут легко захопитись і збудять у співрозмовника лише комплекс неповноцінності та негідності такої розумниці.

Жінки-Козероги

Жінки-Козероги впевнені, що кокетство і спокуса - це для легковажних людей, а вони вищі за це і краще скажуть усе у лоб. Зайва прямота і серйозність часто заважає їм заводити нові стосунки.

Нагадаємо, астрологи назвали ТОП-3 найгірших коханців за гороскопом.