RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Тельцям та Близнюкам посміхнеться Фортуна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 18 серпня

Астрологи дали гороскоп на поточний тиждень і склали астропрогноз для кожного знака Зодіаку на 18 серпня.

Про це пише "Главред".

Овен

Потрібно виявити максимум уваги до кожної дрібниці, щоб не проґавити нові можливості. Вчинки цього дня впливатимуть на майбутнє. Не варто працювати з документами, краще відкласти це на відповідний день.

Телець

Тим, хто шукає роботу, посміхнеться успіх. Не варто сидіти склавши руки, краще проявити активність і тоді вдасться покращити свій добробут. Радості додадуть діти та їхні успіхи.

Близнюки

18 серпня – дуже вдалий день для Близнюків, гарне планування та чітке формулювання бажань допоможуть досягти неймовірних результатів. Здоров'я почне налагоджуватись, недуги відступлять.

Рак

Краще триматися якнайдалі від тих, хто звик критикувати всіх навколо і уникати будь-якого негативу. З'явиться можливість проявити себе у творчості, показати свої таланти та сильні сторони.

Лев

Представники знака можуть зіткнутися зі плітками про себе, проте не варто відволікатися на них у ході робочого дня, увечері все вирішиться. Леви можуть отримати подарунки та грошовий прибуток.

Діва

Потрібно проявити максимум уваги та обережності та триматися подалі від сумнівних пропозицій та авантюр. Вирушаючи в дорогу, важливо враховувати, що доведеться зіткнутися з непередбачуваними ситуаціями.

Терези

Зірки у всьому допомагатимуть представникам знака, може несподівано здійснитися давнє бажання. Терезам потрібно тільки радіти кожному подарунку долі і не пускати в себе негатив.

Скорпіон

Скорпіона з ранку охопить апатія та поганий настрій, виникнуть труднощі з концентрацією. Буде важко виконувати навіть звичні справи. Найкраще взяти вихідний і провести день із сім'єю чи друзями.

Стрілець

Краще не чинити опір обставинам і не робити різких кроків. Можливі проблеми із сім'єю чи будинком. Не варто вплутуватися у сумнівні проекти, також треба бути обережними з грошима.

Козеріг

Варто зайнятися своїм ментальним здоров'ям – можливо, потрібно виговоритися, поділитися думками та почуттями з близькими. Це допоможе знайти гармонію та отримати необхідну підтримку.

Водолій

Не варто братися за нові проекти, вони не дадуть бажаних результатів. Можуть виникнути побутові проблеми і доведеться брати гроші у борг. Ці борги не стануть важким тягарем, їх вдасться швидко віддати.

Риби

День подарує нові перспективи та можливості, які допоможуть підвищити доходи. Однак не варто робити великі покупки і необов'язкові витрати. Друга половина дня підійде для подорожі.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вересень.