RU  UA  EN

Пʼятниця, 5 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

У Раків з'являться амбіції, а у Дів – невпевненість: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 жовтня

Середа, 12 жовтня, для деяких знаків Зодіаку буде ресурсно витратною, а комусь просто звичайним нудним днем.

Сайт "Главред" пише , кому зі знаків сьогодні краще дати відбій усім планам, а хто виявиться під ударом через "довгий язик".

Овен

Овнам буде важко мислити тверезо, тож серйозні розмови краще відкласти на потім. Йти на компроміс не варто, коли загрожують справжньому "я".

Читайте також: Їм пощастить цього місяця: названі головні щасливчики серед знаків Зодіаку

Телець

У Тельців закінчуються енергія в "батарейках". Тому варто притримати коней і не перенапружуватися. Потрібно колись подбатиме і про себе, навіть якщо порушаться плани.

Близнюки

Близнюки відчують невпевненість перед ухваленням важливого рішення. Зірки радять не залишатися віч-на-віч із собою, а приєднатися до групи однодумців, з якими разом рухатися до поставленої мети.

Рак

Раки будуть сприйнятливими до того, що відбувається навколо, що навіть змінять свої професійні плани і можуть попросити підвищення. Проте слід фільтрувати спілкування із негативними персонажами.

Лев

Левам слід бути дуже обережними з людьми, тому що далеко не всім можна довіряти. Добре подумайте, перш ніж оприлюднити відому вам інтимну інформацію.

Діва

У відносинах із колегами Діви відчуватимуть невпевненість. Зірки радять відстоювати свої межі та при цьому не витрачати енергію дарма. Трохи почекайте, перш ніж братися за спільний довгостроковий проект.

Терези

Через щоденну рутину Терезам стане нудно. Однак життя не повинно рухатися однією траєкторією, тому внесіть зміни у свій типовий день і подивіться на все у новому світлі.

Скорпіон

Скорпіони можуть ухвалити погане рішення, навіть якщо зараз воно здається єдино вірним. Однак про поспішні висновки можна потім шкодувати довго.

Стрілець

В особистий простір Стрільця увірветься хтось грубий і необтесаний, прагнучи підірвати рівень довіри у стосунках. Тому подробиці вашого життя краще тримати при собі.

Козеріг

Сьогодні не той день, щоб бути мультизадачним. Намагаючись охопити кілька справ одразу, можна упустити щось справді важливе. Крім того, життя – це не лише робота.

Водолій

Водоліям варто побути трохи економнішим і не витрачати всі гроші на розваги. І повчати інших теж погана ідея.

Риби

Близькі вимагають від Риб надто багато, і їхні очікування нелегко виправдати. Тому потрібно бути реалістичнішим у своїх можливостях, щоб уникнути сварки. Як приємний сюрприз зірки обіцяють несподіваний фінансовий прибуток із джерела, про яке ви вже призабули.

Раніше ми інформували, що астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які найчастіше потрапляють до списку злочинців та вбивць, оскільки мають схильність до насильства.