RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Командири диванних військ: 5 чоловічих імен, які носять найбільші ледарі

Деякі чоловіки постійно набридають усім навколо своїм скигленням про нещасливу долю, а дехто дратує своє оточення лінощами й неробством.

Астрологи назвали п'ять чоловіких імен, власники яких справжні ледарі.

Павло

Павло вважає, що народжений для чогось більшого, аніж буденні справи, такі як змінити лампочку чи винести сміття. Чоловік з таким іменем зазвичай інфантильна й пасивна особистість, яка чекає, що доля сама зробить із його життя казку. Однак насправді Павло стає тягарем для своєї родини, не допомагаючи ні дружині, ні дітям.

Читайте також: Спочатку вони можуть здаватися добрими і щедрими: п'ять найпідступніших чоловічих імен

Іван

Іван має складний і впертий характер, який до того ж поєднується із ледарством. Такі чоловіки й пальця об палець не вдарять, якщо справа їм не буде подобатися. Переконати Івана зробити те, що не принесе йому гарантованого задоволення, це марні спроби.

Дмитро

Дмитро - це людина, яка в собі водночас поєднує і перфекціонізм, і лінощі. Тобто він хоче, аби вдома було охайно й чисто, але не хоче докладати для цього зусиль, бо боїться, що зробить щось неідеально.

Степан

Степан не вважає за потрібне самостійно вирішувати навіть дрібні побутові проблеми, тому постійно користується послугати майстрів. Однак на це йде занадто багато грошей, унаслідок чого сімейний бюджет страждає від неробства Степана.

Ілля

Ілля не любить витрачати енергію на справи, що не принесуть йому задоволення чи вигоди. Крім того, він уміє розставляти пріорітети, серед яких на першому місці - особистий комфорт.

Раніше "Апостроф" повідомляв про власників п'яти чоловічих імен, які стануть багатими після 40 років.