RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Робота не завжди прибуткова: кому зі знаків Зодіаку вдасться заробити до кінця року

Астрологи розповіли, кого з представників гороскопу чекають неприємності в 2023 році і склали фінансовий гороскоп до кінця року, що минає.

Про це розповідає Actualno.com.

Овен

На вас чекає успіх і фінансові бонуси. А це означає, що ділова активність у другій половині грудня приємно позначиться на гаманці.

Телець

На вас чекають криза та несподівані ситуації, пов'язані з грошима. Зважуйте свої рішення при поводженні з грошима до кінця року.

Близнюки

Клієнти та партнери залишаться вами задоволені, від замовлень точно не буде відбою. Хороші гроші принесуть продаж або партнерські відносини.

Рак

Завдань багато, але грітиме думка про отримання хорошої премії наприкінці року. У голові виникне багато планів та ідей.

Лев

Самостійні проекти будуть прибутковими, але Левів накриє лінь. У грудні будь-яка ідея може стати для вас вдалою: варто виявити волю та перемогти.

Діва

Дохід може зменшитися або ви зіткнетеся із затримкою виплат, що призведе до тимчасових обмежень. Деяких Дів переведуть на віддалену роботу.

Читайте також: "Магія" новорічної ночі: який ритуал допоможе залучити гроші на рік Чорного Кролика

Терези

Терези наважаться зробити перші кроки в підприємництві. В цьому випадку необхідно буде взяти кредит або позичати гроші, проте робота принесе прибуток.

Скорпіон

З'явиться шанс збільшити фінанси. У грудні ви зможете знайти додаткове джерело прибутку. Можливо буде не одна пропозиція, вам залишається лише вибрати.

Стрілець

У другій половині грудня сил стане ще більше, з'явиться шанс яскраво проявити себе. Прибуток буде хоч і не дуже високим, але стабільним.

Козероги

Очікуються витрати. Найбільше зможуть заробити ті, чия робота пов'язана з іноземними клієнтами, компаніями, сировиною чи комплектуючими.

Водолій

Зірки обіцяють премії, заслужені нагороди. Представники знаку зможуть не лише заробляти, а й відкладати гроші.

Риби

Фінанси повністю залежатимуть від ваших зусиль. З'явиться чудовий шанс досягти успіху в роботі, особливо прибутковими будуть проекти, пов'язані з брендингом і маркетингом.

Раніше "Апостроф" розповідав, які п'ять жінок за знаком Зодіаку можуть стати мамами у рік Кролика.